Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Cursuri limba Engleza Cursuri limba Engleza. Scolile care ofera cursuri de limba engleza, adrese, contact si preturile cursurilor de limba engleza. http://www.bucuresti365.ro Cursuri limba Engleza

Cursuri limba Engleza

Din punct de vedere al comunicarii, limba engleza este cea mai importanta limba, avand in vedere faptul ca este cunoscuta, cel putin la un nivel de baza, de aproape o treime din populatia globului. Deci, este o limba internationala foarte cunoscuta fiind intalnita in toate domeniile, de exemplu comert, afaceri, divertisment, informatica, diplomatie si, bineinteles, internet.

 

Cursuri limba engleza

Cu putin efort depus,dar cu ajutorul unui profesor cu experienta si a unui manual bun, fiecare dintre dumneavoastra poate depasi nivelul dorit de cunoastere. Inscrierea la cursurile de limba engleza sau loc in lunile septembrie si februarie (la inceput de fiecare semestru). In cazul in care exista doritori, inscrierile se pot avea loc mai des, creandu-se grupe noi.

Incepatorii care vor sa frecventeze cursurile de limba engleza, dar deja dispun de anumite cunostinte, vor face un test cu ajutorul caruia se poate stabili nivelul de cunostinte al acestora.

Cursurile de limba engleza sunt dedicate tuturor varstelor, necesitatilor si intereselor. Fie ca este vorba de a invata pentru gasirea unui job sau necesitati personale – motivele sunt multe.
Scolile de  limbi straine organizeaza, la cerere, toate tipurile de cursuri, anume:
• cursuri de limba engleza de baza, 2 ori saptamanal, grupuri mici
• cursuri pentru copii
• cursuri de conversatie
• cursuri de pregatire pentru examene FCE, CAE, CPE, IELTS si TOEFL
• cursuri individuale
• cursuri business
• cursuri online

Fiecare curs este impartit in mai multe niveluri si poate dura de la o luna la un an intreg. Imediat dupa terminarea cursului respectiv, incepatorii pot trece la urmatorul nivel. Predarile se desfasoara saptamanal, existand posibilitatea obtinerii unui certificat lingvistic.

Cursurile de limba engleza sunt planificate dupa normele Cadrului European de referinta pentru limbi straine – CEFR. Sistemul CEFR este standardizat, iar cursurile sunt impartite in 6 niveluri, de la A1 la C2. Astfel, cursurile de limba engleza sunt formate in urmatoarele niveluri: A1, A2, B1, B2, C1 si C2.
Nivelul A1 presupune un vorbitor la nivel de baza, in timp ce nivelul C2 inseamna utilizarea completa a limbii si o pregatire definitiva pentru examenele internationale CAE, CPE, IELTS si TOEFL.

Curs de limba engleza – preturi

Cursul de limba engleza individual costa 65 lei pe sedinta, weekend 400 lei, iar pentru nivelurile intermediare pretul fiind mai mare.

Toate preturile au un caracter informativ. Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati adresele de mai jos
 

 


Autor:
Daca v-a placut sustineti-ne pe:
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Cursuri limba Engleza