Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Restaurant Casa Tineretului

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: restaurant casa tineretului, restaurant tineretului

Restaurant Casa Tineretului


Situat in bd. Gheorghe Sincai nr. 3, sector 4, restaurantul Casa Tineretului va intampina cu un personal bine pregatit, amabil si primitor. Designul deosebit al restaurantului, care imbina stilul rustic cu cel modern, face din Casa Tineretului un loc minunat unde sa-ti petreci timpul liber alaturi de cei dragi.

La Restaurantul Casa Tineretului organizam petreceri de firme, mese de protocol, intalniri de afaceri, precum si nunti sau botezuri. Meniul variat il gasiti la preturi accesibile, iar preparatele sunt pentru toate gusturile!
Va invitam sa apreciati preparatele din carne de porc, pui, peste sau vita, ciobele noastre absolut delicioase, salatele variate si nelipsitele deserturi.
Pentru a va convinge de calitatea serviciilor restaurantului Casa Tineretului, va asteptam cu drag la adresa:

Restaurant Casa Tineretului
bd. Gheorghe Sincai nr. 3, sector 4
Bucuresti

Pentru rezervari, va stam la dispozitie cu numarul de telefon: 0766 499 652 si va informam ca programul nostru este L-D: 09.00 - 23.00 (Bucatarie + Bar)

De asemenea, va invitam sa aflati mai multe despre restaurantul Casa Tineretului vizitand site-ul nostru: www.restaurantcasatineretului.ro

Nu ratati oferta noastra pentru Revelion! Pentru numai 380 lei, intr-o atmosfera plina de antren si buna dispozitie, o persoana se poate delecta cu urmatorul meniu, rafinat si in ton cu evenimentul!

Gustari:

- mini-slata de caracatita;

- icre pe pat de lamaie;

- rulouri de cascaval cu crema de branza si fructe confiate;

- trandafir de slam italian;

- rulada de curcan in aspic;

- telemea de vaca cu ierburi aromate;

- mix de masline;

- tartine cu moussede somon si avocado;

- cosulete cu salata a la russe;

- turnulet de castravete;

- rosii cherry.

Peste:

- file de pastrav cu orez salbatic, buchet de legume si sos de lamaie.

Friptura:

- impanat de porc si piept de curcan servite cu cartofi auriicu oerburi aromate, sos de ciuperci de padure si salata coleslow.

Desert:

- tort festiv.

Open bar:

- whisky;

- Campari;

- gin;

- crema de whisky;

- Martini;

- vodka;

- Recas alb/rosu (la carafa);

- sampanie (la trecerea dintre ani);

- Coca Cola;

- Fanta;

- Sprite;

- sucuri naturale;

- apa minerala/apa plata.

Va asteptam cu drag!