Despre noi

Va prezentam portalul unic din Romania care poarta denumirea "Bucuresti365". Rolul portalului nostru este colectarea mai multor informatii utile in locul in care acestea pot fi la indemana dumneavoastra. Informatiile sunt cu privire la vastele domenii de activitate din Romania, dar si cu privire la posturile de radio si posturile TV cele mai cunoscute si cu cele mai ascultate emisiuni.

Portalul "bucuresti365.ro" ofera vizitatorilor posibilitatea folosirii unui motor de cautare foarte simplu astfel incat dupa denumirea firmei, a tipului de serviciu prestat (domeniului de activitate), al adresei ajungeti la firma potrivita necesitatii dumneavoastra din momentul respectiv. Pe portalul nostru toate firmele din Bucuresti sunt sortate dupa categoria din care fac parte, domeniul de activitate si sector, astfel incat pe un singur site gasiti detalii si relatii despre o vasta paleta de servicii, precum Turism, Localuri, Constructii, Comert si multe altele.

Tot pe acest portal gasiti mai bine de o mie de posturi tv si radio care sunt difuzate live in Romania pentru ascultatori. Calatoria dumneavoastra pe portalul "bucuresti365" poate fi acompaniata de emisiunile sau melodiile redate de unul dintre posturile de radio disponibile, acesta reprezentand un avantaj al accesarii site-ului bucuresri365.ro: imbinarea utilului cu placutul.

Depunem o munca continua pentru a imbunatati cererile vizitatorilor deoarece scopul nostru este sa oferim tuturor oamenilor modalitatea cea mai eficienta de a cauta si gasi ceea ce au nevoie intr-un timp scurt si cat mai usor.