Despre noi

Bucuresti 365 este unicul portal din Romania care cuprinde informatii despre orice domeniu de activitate, inclusiv media. Portalul pune la dispozitie intr-un mod structurat informatii utile, simplu de accesat, despre firme si posturi de radio si televiziune.

Motorul de cautare al portalului permite vizitatorilor sa gaseasca cu usurinta ceea ce cauta. Selectand domeniul de activitate, in functie de serviciul prestat, aveti la dispozitie o lista cu cele mai importante firme din categorie, clasificate in functie de zona unde se afla si de subcategoria de servicii oferite.

Portalul Bucuresti 365 reuseste prin organizarea riguroasa pe criterii simple, legate de specificul activitatii si adresei, sa permita utilizatorilor sa gaseasca rapid orice informatie de care sunt interesati.

Cele mai importante firme din turism, comert, sport si divertisment, frumusete si cosmetica, electro-IT sau cele care organizeaza scoli si cursuri sau se ocupa de reparatii sau inchiriere de vehicule, alaturi de firmele din categoria casa si constructii si de cele a caror activitate se adreseaza copiilor (gradinite, after school, locuri de joaca etc.) sau de cele din domeniul sanatatii, serviciilor, precum si cele mai apreciate localuri ale Capitalei, toate sunt la un click distanta.

Navigand pe portal in cautarea informatiilor pretioase puteti asculta in paralel muzica preferata, imbinand utilul cu placutul, deoarece va punem la dispozitie, live, peste o mie de posturi radio si TV.

Actualizam permanent datele pentru a va oferi cea mai buna experienta si a va ajuta sa economisiti timp cautand solutii la problemele cotidiene. Perfectionarea este un proces continuu pe Portalul Bucuresti 356,pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de informatii complete si interesante in legatura cu orice domeniu de activitate.