Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Infant Kineto Clinic

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: infant kineto clinic, infant kineto clinic bucuresti, contact infant kineto clinic, infant kineto clinic program de lucru, kinetoterapie copii sector 3, recuperare medicala copii sector 3

Infant Kineto ClinicCopii inseamna energie, veselie, rasete zglobii si fericire. Ni-i imaginam alergand fara griji si ne molipsim de la bucuria lor. Uneori insa, cei mici sunt nevoiti sa se opreasca pentru o scurta perioada si, atunci, au nevoie de sustinerea si devotamentul nostru pentru a le reda mobilitatea si dorinta de joaca.

Infant Kineto Clinic este un centru dedicat recuperarii medicale a copiilor, un proiect in care am pus toate resursele emotionale si materiale, cea mai moderna unitate de kinetoterapie pediatrica din Bucuresti si va sta la dispozitie, in sectorul 3, cu urmatoarele servicii:

-kinetoterapie pentru copii;

-masaj terapeutic;

-kinesio-taping;

-ortopedie pediatrică;

-logopedie;

-psihologie pediatrica;

-gimnastica.

Infant Kineto Clinic isi desfasoara activitatea in cele mai bune conditii, intr-un spatiu amenajat cu aparatutra si echipamente de recuperare de ultima generatie si beneficiaza de kinetoterapeuti, logopezi si psihologi cu vocatie, experienta si calificare inalta, dedicati lucrului cu cei mici. Echipa este caracterizata de profesionalism la cel mai inalt standard si detine calitati care o recomanda pentru lucrul alaturi de copii: altruism, empatie, rabdare, capacitatea de a comunica si de a motiva.

Indiferent cat de dificila pare recuperarea, la Infant Kineto Clinic, din sectorul 3, aveti sustinere pe orice plan si garantia reusitei in depasirea oricarei probleme care poate fi rezolvata de unul dintre specialistii nostri.