Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Petreceri Copii Totolino

Adresa:

Sector: Ilfov

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: petreceri copii totolino, petreceri copii totolino chiajna, petrecerei copii chiajna, loc de joaca chiajna

Petreceri Copii TotolinoCele mai multe familii aleg sa se mute in cartierele rezidentiale de la marginea Bucurestiului pentru mai multa liniste, aer curat si spatiu de joaca pentru cei mici. Prieteniile la varste fragede se leaga, dupa cum stim, cu foarte mare usurinta si, astfel, cu ocazia unei aniversari, cand dorim sa organizam o petrecere pentru copii, constatam ca spatiul nu este suficient pentru ei, la noi acasa.

Solutia este locul de joaca Totolino, din Chiajna, Ilfov, unde organizam cele mai reusite petreceri pentru copii.

La Totolino, copiii au la dispozitie un spatiu creat pentru distractie la superlativ, cu dotari ingenioase, jocuri si jucarii intersante, un spatiu perfect pentru o petrecere cu animatori, pe care si-o vor aminti mereu.

Supereroii, personajele de basm sau de desene animate sunt intruchipate de cei care stiu exact ce le place copiilor si cum sa le capteze atentia. Petrecerile sunt organizate in functie de tema aleasa de sarbatorita sau sarbatorit si au surprize care sa le personalizeze, astfel ca, daca veti fi invitati de mai mult ori la Totolino, nu va veti plictisi niciodata.

Va asteptam sa va convingeti ca nu exista loc mai potrivit pentru copii, in Chiajna, Ilfov, decat locul de joaca Totolino.