Marti, 09.02.2016 05:01:55

Clinica Dr. Melnic
 

Nota: 3.7 din 26 voturi

Clinica Dr. Melnic

www.bucuresti365.ro

Adresa: Calea Dudesti Nr. 202 Bucuresti

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Tel:

Mob: 0742 213 664 / 0761 462 516

Web: www.clinicadrmelnic.ro

Produsul/serviciul de baza: implant dentar ieftin, aparat ortodontic sector 3, clinica dentara zona dristor, clinica lux preturi mici

Clinica Dr. Melnic

 
Clinica Dr. Melnic este clinica stomatologica din sectorul 3, situata in zona Dristor care va asteapta cu solutii avantajoase si de durata pentru problemele dumneavoastra dentare.  Mergand pe principiul “Un zambet face lumea mai frumoasa”, ne dorim sa fim aceia care va readuc zambetul si siguranta unei danturi  sanatoase pe termen lung.
 
Clinica noastra utilizeaza aparatura de top, moderna , iar activitatea noastra se desfasoara in conformitate cu normele de igiena. De asemenea, tratamentele sunt demne de o clinica de lux, cu preturi mici, care sa va avantajeze. Experienta de peste 8 ani in acest domeniu ne-a invatat sa identificam cele mai bune tratamente in functie de diversele probleme pe care le prezinta pacientii noastri, tratamente ieftine si de calitate garantata, executate in ce mai scurt timp.
 
Echipa noastra este formata din doctori pasionati, care acorda atentie detaliilor si isi executa meseria cu placere.  Prin intermediul lor, Clinica Dr. Melnic va ofera solutii corecte in urmatoarele directii:
 
·         Implant dentar
 
·         Paradontologie
 
·         Endodontie
 
·         Chirurgie
 
·         Radiologie
 
·         Ortodontie (aparat ortodontic)
 
·         Radiologie
 
·         Estetica dentara
 
·         Laborator tehnica dentara
 
Tarifele pe care le veti gasi la clinica noastra sunt stabilite astfel incat sa va avantajeze. De aceea, veti gasi la noi si posibilitatea platirii in rate, in functie de posibilitatile dumneavoastra.
 
Asadar, Clinica Dr. Melnic va asteapta cu solutii de genul implanturilor dentare, aparatelor dentare si pentru alte afectiuni in zona Dristor si speram sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.
.

Scrie comentariu

Comentarii (9)

 1. Narcisa 21

  Si cat a costat implantul? Cat a durat toata procedura?

  Nota pentru comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Cosmin

  Eu mi-am pus implat la o masea si merita.M-am obisnuit in mai putin de o luna si acum nici nu mai simt ca am corp strain in gura!

  Nota pentru comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Narcisa 21

  Nu cred ca e numai mentalitatea, dar cat costa o proteza si cat costa un implant! chiar! Cat costa? Eu nu am idee nici de una nici de alta!

  Nota pentru comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Stefan

   Proteze isi permit pensionarii, implanturi nu, doar ca mie cred ca mi-ar trebui un implant de dinte ca sunt cu gaura de cativa ani!

   Nota pentru comentariu: Thumb up 1 Thumb down 0

 4. Stefan

  Buna seara! Parintii mei stau in zona si cred ca la clinica asta si-au pus protezele! Din pacate nu si-au permis implanturi si mentalitatea lor e ca le-a trecut vremea sa mai fie atenti la aspectul asta!

  Nota pentru comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Dr Melnic Ion

  Buna ziua ! Sant dr Melnic Ion . Va asteptam cu drag la clinica noastra. La noi aveti sansa sa fiti tratat cu caldura si rabdare, si deci nu aveti nevoie de curaj ca sa ne treceti pragul

  Nota pentru comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Petruta S2

  Eu ma duceam la un stomatolog traversand juma de Bucuresti, dar acum nu mai profeseaza aici ci in orasul lui natal! Acum imi fac curaj de a merge la un control...

  Nota pentru comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Toma 41

  eu ma orientez in primul rand dupa asezarea cabinetelor stomatologice. dc e usor de ajus ori ba la ele, daca sunt aproape de casa sau serv. cat este de buna vezi cel mai bine singura la fata locului!

  Nota pentru comentariu: Thumb up 2 Thumb down 0

 8. Ana B.

  La urmatorul CAR ma voi duce la dentist! Clinica Dr. Melnic este buna? Nu stiu exact ce probleme dentare am, dar sper sa nu fie majore.

  Nota pentru comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Recomanda unui prieten