Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Horeca School
( 5 )Voturi: 1
7

Horeca School

Adresa: Strada Latina nr. 6

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Mob: 0730/882XXX0730/882 288Faceti click pe XXX pentru a vedea numarul

Produsul/serviciul de baza: horeca school, horeca school bucuresti, contact horeca school, horeca school program de lucru, curs autorizat bucatar bucuresti, curs autorizat cofetar bucuresti

Horeca Culinary School


O scoala contemporana care combina notiunile traditionale cu o viziune deschisa asupra viitorului.

Horeca School dispune de laboratoare proprii utilate astfel incat participantii la cursuri pot exersa ”hands on” temele din modulele de initiere precum si cele de la cursurile intensive tematice impreuna cu instructorii sau mentorii lor.

Cursurile sunt sustinute de chefs sau pastry chefs profesionistidin tara si/sau din strainatate.

Pornind de la faptul ca diferenta o face calitatea, formarea profesionala a adultilor si tinerilor se face prin metode moderne de predare a cursurilor si prin introducerea in programele clasice de invatamant, bazate pe standardele ocupationale, a unor informatii, module si concepte folosite in tarile europene.

Horeca Culinary School ofera de peste 9 ani cursuri de calificare si specializare in domeniul alimentatiei si turismului, precum si traininguri de specializare a unitatilor din domeniul ospitalitatii.

Horeca School se adreseaza tinerilor si nu numai, care au dorinta de a se califica sau de a se recalifica in meseriile suport din domeniul HoReCa.

Horeca School, reprezinta un institut culinar care ofera un portofoliu vast, creat pe parcursul unui deceniu de activitate.

Acesta reprezinta o scoala etalon pentru formarea continua in industria ospitalitatii, in parteneriat si in colaborare cu scoli internationale si instructori formatori cu experienta in domeniu, specializati la nivel international, operand programe educationale europene.

Misiunea noastra reprezinta transpunerea factorului uman in centrul abordarii educationale.

Sprijinim studentii la fiecare pas in decursul pregatirii lor profesionale.

Stimulam creativitatea si talentul.

Suntem ghidati de pasiune.

Motto: Din pasiune si dorinta speram sa incurajam oamenii cu viziune, sa isi transforme pasiunea intr-o profesie care sa reprezinte calea catre succes!

Mediul educational se bazeaza pe:

- facilitățile modern;

- colaborarile noastre cu partenerii locali;

- programe educationale de top;

- experienta mediului individual de lucru;

Prioritizam folosirea produselor cu o calitate superioara, de la microplante la foie gras, elemente care dezvolta simturile studentilor nostri.

Ce se intampla la Horeca Culinary School?

-Experiente practice in laboratoarele scolii.

-Sesiuni teoretice de specialitate.

-Cursuri de limba engleza – notiuni gastronomice.

-Cursuri de comunicare si dezvoltare personala.

-Sesiuni de consiliere si orientare in cariera.

-Servicii de consultanta.

-Organizare evenimente.

-Workshop-uri.

- Masterclasse-uri.

- Ateliere de specializare.

De ce sa alegi Horeca Culinary School?

-Experienta acumultata pe parcursul unui deceniu de activitate in care am schimbat destine.

- Ne recomanda ascensiunea noastra catre excelenta, in acest domeniu.

-Educatie superioara, desfasurata, prin programe educationale bine structurate si instructori formati si specializati la nivel international.

-Facilitati si laboratoare proprii, dotate cu cele mai moderne si performante echipamente din domeniu.

-Un numar limitat de studenti pentru a pastra nivelul serviciilor de calitate-lucrezi individual la statia de lucru si beneficiezi de toate dotarile si tehnicile necesare unei formări de calitate.

-Prezenta in cadrul cursurilor a personalitatilor gastronomice din Romania, dar si a celor de nivel international.

-Orientare in carierea Construim impreuna drumul catre excelenta de care Romania are nevoie!

Metode educationale

Un bucatar profesionist trebuie sa fie familiarizat cu diverse tehnici, de la abilitatile de manuire a cutitului la realizarea sosurilor, la metodele de gatire si plating, fara a uita desigur de cele mai importante elemente, precum organizarea spatiului de lucru, eficientizarea costurilor si risipei de materie prima, alaturi de normele de siguranta si igiena.

Gatitul nu este doar despre partea creativa si artistica, tehnica reprezinta nucleul central. Tehnicile de gatire reprezinta un ansamblu de proceduri pentru realizarea si prezentarea preparatelor.

La HS abordam un mod de lucru practic, cu conditia de reluare a procesului si notiunilor teoretice acasa.

Fiecare lectie reprezinta o oportunitate de dezvoltare a unor noi abilitati, dar si reconsiderarea notiunilor acumulate anterior, prin practica cumulativa, pana cand devin automatisme.

Venim in intampinarea celor pasionati de acest domeniu si cu o serie de cursuri autorizate:

-curs autorizat bucatar;

-curs autorizat cofetar;

Formare profesionala Curs Bucatar 20 saptamani

Programa noastra este ferm inradacinata in traditiile si diversitatea gastronomiei clasice integrand in acelasi timp unele dintre cele mai recente tehnici, echipamente si tendinte de plating.

Scopul nostru este de a va oferi nu numai dezvoltarea competentelor, dar si „know-how-ul” practic, foarte solicitate in randul angajatorilor, mentalitatea disciplinata si riguroasa care, pe termen lung, va va permite sa evoluati ca un profesionist culinar in ascensiune.

Formare profesională Curs Cofetar - Patiser 20 saptamani

Cu un puternic accent pe orele practice, programul nostru educational al cursului de cofetar-patiser, cu un nivel superior, este bine structurat si actualizat, cuprinde noi metode de lucru și materii prime de calitate superioara.

Programul va invata tehnicile esentiale, subliniind elemente cheie și metodele care va permit sa mergeți dincolo de retete si sa va creati propriile formule.

Pana la sfarsitul programului, veti explora toata programa, de la prajituri pana la paine clasica si deserturi elegante, veti invata bazele cofetariei moderne, precum si ale celei clasice.

Cursuri Intesive/ Masterclass/Famous Chefs


Pentru ca sustinem performanta, venim atat in sprijinul profesionistilor, cat si in ajutorul amatorilor cu sesiuni intense de cursuri, pe durate scurte, dar cu un volum concentrat de informatie, pe baza temelor de interes prin intermediul workshop-urilor și masterclass-urilor organizate la Horeca School.


Curs Specializare Bucatar Sef


Un program de specializare pentru profesionistii care trebuie sa isi insuseasca notiuni esentiale de coordonare a bucatariei pe care o conduc.

In centrul programei regasim eficienta in bucatarie, food cost, utilizarea ingredientelor de sezon si conceperea meniurilor. Cursul se bazeaza pe aplicatii practice si lectii interactive.

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

cursuri de calificare curs calificare

Comentarii:

Ioio Iancu

Vineri, 13.10.2017. 12:16

Cursul de calificare pentru lucrator in comert se poate face la orice varsta si de o persoana cu handicap locomotor usor, dar perfect capabila sa stea mult in picioare?