Marti, 09.02.2016 07:28:38

Gresie si faianta Acord
 

Nota: 3.8 din 4 voturi

Gresie si faianta Acord

www.bucuresti365.ro

Adresa: Sos. Andronache, Nr. 58

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Tel: 021 240 83 31

Mob: 0722 244 017

Web:

Produsul/serviciul de baza: gresie si faianta acord, gresie si faianta la preturi mici, gresie pentru exterior si interior, faianta pentru bucatarie si baie din spania si italia

Gresie si faianta Acord

Gresie si faianta Acord va sta la dispozitie cu produse ceramice pentru bucatarie si baie, dar si pentru exterior, desfasurandu-si activitatea de mai bine de 15 ani.

Compania noastra detine gresie pentru exterior si interior si faianta pentru bucatarie si baie din Spania si Italia, produse de inalta calitate si de diverse marimi si modele.

Modelele de produse pe care le puteti gasi in cadrul magazinului de Gresie si Faianta Acord sunt diverse si sunt impartite pe categorii.

Astfel dispunem de gresie de exterior care este rezistenta la temperaturi sub 0 grade, gresie glazurata, de diverse nuante caracteristice diverselor stiluri, gresie de interior, dar si faianta de bucatarie si de baie din Italia ce imbina modele specifice si de calitate.

La Gresie si fainata Acord gasiti pe langa produsele ceramice si mobila de bucatarie din Italia, la preturi bune dintr-un material rezistent si parchet cu triplu strat.

Printre marcile de gresie pentru exterior pe care le aducem din Italia sunt: Docet, Tivoli, Nat, Ethos, Pietra Regina, Selo, Mulini di Canepa, Rockstar, Pietra Reciclata, Cumino, Nepal; pentru gresia de interior avem modele ca: Neutra, Reserve, Urban Slate, Bloom, Volcano, Natif Light, Maxima si altele.

In ceea ce priveste faianta sfecifica bailor dispunem de marci ca: Corti di Canepa, Ambienti Miami, Woodstock, Charme, Jolie, Ambienti Royal, Glossy, Movida, iar din gama modelelor de faianta pentru bucatarie principalele sunt Tivoli, Valencia, Corti di Canepa, Slate, Baiachia, Logica, Rumagna, Lipiza, SF, Marna Avorio.

Va asteptam pe Soseaua Andronache, Nr. 58 sau pe Valea Cascadelor, la Expo Construct Militar, stand B15 unde puteti alege modelul preferat de gresie si faianta la preturi mici pentru ca interesul nostru este sa satisfacem dorintele dumneavoastra. 

.

Scrie comentariu

Comentarii (9)

 1. Tavi

  Artaaa! despre ce este vorba? astazi am fost partizanul artei, dar nu stiu care e treaba cu ea la faianta Acord!

  Nota pentru comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Laura 102

  Arta la ce? AU si preturi pe undeva? Mi-e greu sa ajung pe valea Cascadelor desi ...cred ca voi face in cele din urma efortul asta!

  Nota pentru comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Laura 102

  Nu am gasit site-ul de la Gresie si faianta Acord! Mi-l spune si mie careva?

  Nota pentru comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Victoria

   http://www.acord.ro Arta! Nu altceva!

   Nota pentru comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Negulet

  Din discutiile de aici Elena, nu se intelege asta. Poate te-ai uitat pe site! :D Iar Andina, diferenta ti se spuna le mag. Cred ca cea de ext e mai groasa, preferabil sa aiba si rizuri anti alunecare...

  Nota pentru comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Elena

  Sa-nteleg ca la Acord gasesti si mobila de bucatarie?

  Nota pentru comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Adina

  Si care e diferenta dintre gresia de interior si cea de exterior?

  Nota pentru comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Negulet

  Uite, la Acord ai de unde alege. Te uiti pe site si deja cam stii ce vrei cand te duci la ei.

  Nota pentru comentariu: Thumb up 0 Thumb down 1

Recomanda unui prieten