Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 2

Art Kids Club After School

Adresa:

Sector: Sector 5

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: art kids after school, art kids after school bucuresti, contact art kids after school, art kids after school program de lucru

Art Kids Club After SchoolParintilor care doresc sa ofere copilului oportunitatea de a deveni indpendent, cu incredere sporita in sine si de a deprinde secretele integrarii in societate si ale comunicarii, le propunem sa il inscrie la Art Kids Club, din sectorul 5, un after school unde abordam inovativ educatia si ne aplecam cu atentie asupra personalitatii copilului, incercand sa descoperim impreuna cu acesta, talentele si pasiunile sale, sa ii alimentam setea de cunoastere si sa intretinem dorinta de a invata cu placere.

Va garantam un mediu sanatos si sigur, unde copilul dumneavoastra beneficiaza de cele mai bune conditii pentru efectuarea temelor, pentru masa, recreere si activitati optionale. Ne axam in egala masura pe indeplinirea sarcinilor primite la scoala, efectuarea temelor fiind facuta sub atenta supraveghere a personalului calificat, cat si pe activitati recreative, care se adreseaza oricarui tip de talent si oricarei pasiuni.

Copiii inscrisi la Art Kids Club After School pot opta pentru cursuri de limbi straine, engleza sau germana, sah, chitara, teatru, arte, inot, in functie de interes. Asiguram toate facilitatile pe care le asteptati de la o astfel de unitate educationala: transport, spatiu adecvat, igienic si sigur, masa atent pregatita si avizata de nutritionist si, cel mai important, personal inalt calificat si pasionat de profesia de dascal, care prin abilitati si competente dobandite in urma studiului si experientei, reusesc sa ofere fiecarui elev atentia necesara pentru a-l ajuta sa evolueze, sa performeze ca scolar si sa isi faca cat mai multi prieteni.

Art Kids Club, din zona 13 Septembrie - Margeanului, in apropiere de cartierul Rahova si Drumul Sarii, asteapta copiii intre 5 si 12 ani, la programul before school si after school, cu o oferta de invatamant privat la preturi mici, accesibile cat mai multor familii.

Pozitia noastra este ideala, prin proximitate, pentru elevii Scolii generalae nr. 280, ai Scolii generale Odobleja, pentru cei ai Scolii generale Bolintineanu, precum si ai Scolilor generale nr. 139, 131 130.

Investind in educatia copiilor, investim in viitorul lor si al nostru, alegeti pentru el cea mai potrivita forma de petrecere a timpului, dupa sau inainte de orele de scoala, la Art Kids Club After School, in sectorul 5!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

after school bucuresti after school program after school