Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 2

Agentia de Turism Kriha Travel

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: agentia de turism kriha travel, agentie de turism tineretului

Agentia de Turism Kriha Travel

Agentia Turism Kriha Travel din zona Tineretului, o agentie pentru familia dumneavoastra, va ofera cele mai bune vacante pentru Romania si strainatate la care se adauga destinatiile exotice, o agentie care va prezinta locatii incantatoare in Romania, la hoteluri speciale insirate pe litoralul romanesc, pensiuni si hoteluri in statiunile aflate la munte, oferte avantajoase in statiunile balneare.

Agentia de turism din zona Tineretului va indica cele mai bune si traditionale locatii din cadrul turismului agroturistic care este in trend in Romania.

Redescopera Romania prin Agentia de Turism Kriha Travel, care devine consultantul dumneavoastra de calatorie si care indica clientilor produse turistice si servicii de calatorie complete si de inalta calitate!

Ofertele spectaculoase la pret si destinatii, Turism Kriha Travel vi le prezinta pentru Turcia, cu vacante all inclusiv la preturi mici si rasfat de pret mare! Kusadasi, Antalya, Bodrum, va asteapta prin ofertele all inclusiv la cele mai elegante hoteluri cu servicii acordate de personal specializat sa creeze atmosfera de vacanta pentru turisti.

Pe langa Turcia, Kriha Travel va indica sejururi si circuite in Grecia, Spania, Malta, Ungaria, Franta, Bulgaria unde va asigura servicii standardizate, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste siguranta si confortul calatoriilor cu scop de afaceri, personale sau turistice.

Faceti dumneavoastra o afacere! Contactand Agentia de Turism Kriha Travel, o sa va indrepte spre cele mai bune oferte pentru vacantele pe care le asteptati un an intreg! Vizitati pagina de facebook : https://www.facebook.com/krihatravel/?fref=ts

Luati-va familia si prietenii si mergeti unde va trimite Agentia de Turism Kriha Travel! Mergeti pe ofertele lor si nu veti regreta!


Sunati la 031/410 79 14 si va raspunde Agentia de Turism Kriha Travel, agentia dumneavoastra!