Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 4 )Voturi: 12

Scoala de balet Dance Studio

Adresa: Strada Soveja, Nr 107B

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: scoala de balet dance studio

Scoala de balet Dance Studio

Scoala Dance Studio desfasoara lectii de balet modern si clasic, unde copii dumneavoastra alaturi de profesori exceptionali invata sa desluseasca varietatea tipurilor de muzica in scopul dezvoltarii culturii generale si adaptarii in pasii baletului.

Cursurile de balet din cadrul scolii noastre sunt foarte captivante pentru cei mici care intrand pentru prima data in sala iau contact cu lumea muzicii, dar lectiile intreprinse pentru a putea deveni in timp un bun balerin sau belerina implica o munca enorma, tocmai de aceea cei mici trebuie mereu sustinuti.

Scoala de Balet Dance Studio dispune de profesori ce detin o larga experienta in acest domeniu care prin rabdarea si atentia cu care se ocupa de cei mici sunt capabili sa descopere micile detalii care i-ar ajuta pe fiecare dintre talentati in functie de nivelul si nevoile lor.

Baletul presupune realizarea cu exactitate a pasilor pe ritmurile muzicii, iar studioul nostru organizeaza cursuri de pregatire a copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani de peste ani de zile, perioada in care munca celor mici este in fiecare an aniversata in reprezentantiile organizate pana la ultimul detaliu pentru ca dumneavoastra sa puteti admira evolutia acestora.

Grupele din cadrul cursurilor de balet modern si balet clasic sunt formate in functie de stadiul fiecaruia si de varsta, fiind adresate atat baietilor cat si fetelor peste 4 ani.

Pe scenele Teatrelor Nottara, Ion Creanga, Teatrul din Otopeni, Teatrul Masca etc sustinem spectacole de sfarsit de an scolar cat si lectii deschise.

Va asteptam la cursurile scolii noastre de balet Dance Studio unde tinerii de toate varstele pot urma si cursuri de dans modern, pretul unui abonament lunar fiind de 180 RON, iar al unei sedinte de 40 RON. Pentru aceste cursuri de 2 ori in decursul unui an organizam spectacole, iar membrii aceleiasi familii beneficiaza de o reducere de 10% pentru al doilea abonament creat.