Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Cabinet Recuperare Medicala Kinetic Alfabio

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: cabinet recuperare medicala kinetic alfabio, cabinet recuperare medicala kinetic alfabio bucuresti, contact cabinet recuperare medicala kinetic alfabio, cabinet recuperare medicala kinetic alfabio program de lucru

Cabinet Recuperare Medicala Kinetic AlfabioEvoluam, ne adaptam si traim in societatea moderna, super tehnologizata, adoptand un stil de viata sedentar, care se desfasoara, in proportie mult prea mare, in fata unui ecran de computer sau a televizorului, asezati. Acumulam stres si tensiune si ne dam seama prea tarziu ca postura defectuoasa, alte disfunctii ale aparatului locomotor ori cele cateva (zeci) de kilograme acumulate in ultimii ani ne afecteaza calitatea vietii.

Acesta este momentul in care va puteti adresa cabinetului de recuperare medicala Kinetic Alfabio, situat in zona Unirii. Serviciile noastre acopera fiecare procedura menita sa amelioreze viciile de postura sau circulatia sanguina, sa va remodeleze silueta, sa va ofere atat terapie, cat si relaxare.

Cu ajutorul echipamentelor moderne si a personalului foarte bine pregatit, va oferim un plan de tratament personalizat, prin kinetoterapie, pentru a ameliora simptomele si chiar a scapa definitiv de acestea, in cazul in care suferiti de scolioza, cifoza, hernie de disc, spondiloza cervicala, periartrita scapulohumerala, coxartroza, gonartroza sau torticolis. Aceleasi proceduri sunt eficiente si pentru recuperare in caz de entorse, fracturi sau rupturi ligamentare. Kinetoterapia este recomandata oricarei categorii de varsta, de la bebelusi la varstnici.

La cabinetul nostru beneficiati si de sedinte de fizioterapie, realizate cu ajutorul unui aparat performant cu patru functii: electroterapie, laserterapie, ultrasunet si magnetoterapie. In acest mod, la Kinetic Alfabio va recuperati medical in stari posttrumatice, in caz de inflamatii abarticulare si ale structurilor moi periarticulare sau afectiuni nevralgice, dar si daca va confruntati cu tulburari circulatorii ori afectiuni degenerative de tip artrozic.

Pentru a va relaxa trupul si mintea si a va reincarca bateriile va asteptam la cabinet, in zona Unirii, pentru sedinte de masaj terapeutic, reflexogen si de drenaj limfatic. Kinetic Alfabio ofera un program de masaj pentru gravide si bebelusi, dar si masaj de recuperare pentru sportivi. Serviciile noastre sunt completate de masajul de relaxare, anticelulitic, facial si capilar.

Detalii gasiti accesand link-ul: www.youtube.com/watch?v=dZ0-KZrEElg.

Profesionalism, cunoastere aprofundata a celor mai noi terapii si metode personalizate, toate acestea le gasiti la cabinetul de recuperare medicala Kinetic Alfabio. Va asteptam!