Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Dr. Ispas FizioKinetoTerapie

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: dr. ispas fiziokinetoterapie bucuresti, kinetoterapie dorobanti, fizioterapie dorobanti

Dr. Ispas FizioKinetoTerapieCabinetul de fizio-kinetoterapie din Dorobanti, coordonat de profesorul universitar dr. Cristian Ispas, o personalitate recunoscuta in domeniu, cu inalta pregatire profesionala in tara si in strainatate si o experienta vasta, dobandita in procesul de tratare a unui numar impresionant de pacienti, va ofera servicii medicale de recuperare la standarde europene si garantia rezolvarii problemei care v-a determinat sa apelati la serviciile de specialitate ale cabinetului.

Cabinetul Dr. Ispas FizioKinetoterapie lucreaza in sistem de contract cu CASMB, oferind posibilitatea oricui de a se trata si recupera, pentru o calitate superioara a vietii, mai ales in cazul varstnicilor.

La cabinetul din Dorobanti ne ocupam, cu ajutorul aparaturii ultraperformante si a tehnicilor de ultima ora de urmatoarele probleme care necesita fizioterapie sau kinetoterapie:

- afectiuni posttraumatice;

- afectiuni reumatologice;

- afectiuni neurologice;

- deficiente de postura;

- probleme ale aparatului locomotor;

- afectiuni ale coloanei vertebrale;

- osteoporoza.

Aceste afectiuni principale, dar si o serie de probleme secundare le tratam prin fizioterapie cu ultrasunete sau laser, kinetoterapie cu aparatura speciala, electroterapie si masaju medical de recuperare.

Va stam la dispozitie pentru a va reda mobilitatea si a va oferi posibilitatea sa va bucurati de fiecare zi, fara durere si fara disconfort, in Dorobanti, la cabinetul de fizioterapie si kinetoterapie al doctorului Cristian Ispas.