Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 4

Cabinet de Psihologie Clinica si Consiliere

Adresa:

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: cabinet de psihologie clinica si consiliere, cabinet de psihologie clinica si consiliere bucuresti, contact cabinet de psihologie clinica si consiliere, cabinet de psihologie clinica si consiliere program de lucru, cabinet psihologie universitate

Cabinet de Psihologie Clinica si ConsilierePe tot parcursul vietii evoluam, dorim sa ne autodepasim, sa ne intelegem si sa ne acceptam, pentru a atinge noi obiective si pentru a trece peste obstacole de orice natura. A gasi solutii la orice problema emotionala, ori raspusuri legate de sine si de directia pe care dorim sa o urmam, presupune uneori un dialog cu o persoana calificata sa asculte si sa ofere sprijin in procesul de autocunoastere.

La Cabinetul de Psihologie Clinica si Consiliere, situat in zona Universitate, aveti la dispozitie doi psihologi specializati in consiliere psihologica, psihoterapie si dezvoltare personala, pentru adulti, adolescenti si copii, prezentati mai jos:

Alexandra Nae - consilier dezvoltare personala/psihoterapeut cognitiv-comportamental

Sunt consilier si psihoterapeut cognitiv-comportamental (în formare), membru al Societatii de Psihologie Militara si al Asociatiei Psihologilor din Romania.

Din martie 2018 am inceput sa lucrez cu adolescenti si adulti (consiliere psihologica, utilizand tehnici cognitiv-comportamentale), iar din octombrie 2018 am început sa lucrez, în paralel, cu pacienti cu boli cronice, autoimune (consiliere si evaluare psihologica), in cadrul unui institut de cercetare ce se ocupa cu studii clinice. De asemenea, am cinci ani experienta in lucrul cu copiii diagnosticati cu Tulburare din Spectrul Autist și alte tulburari asociate, cu varste cuprinse intre 2 si 13 ani si peste un an experienta in supervizarea tehnicienilor (RBT) in implementarea corecta a interventiilor comportamentale si in colectarea de date.

Gianina Bejan - psiholog clinician/consilier dezvoltare personala/psihoterapeut cognitiv-comportamental

Sunt absolventa a facultatii de psihologie din cadrul Universitatii Spiru Haret – Bucuresti si am urmat masterul de ”psihologie clinica si interventie psihologica” in cadrul aceleiasi facultati. Actualmente, sunt psiholog clinician in supervizare, consilier pentru dezvoltare personala si psihoterapeut in formare, in cadrul ARTCC (Asociatia romana de terapii cognitiv – comportamentale) – Bucuresti.

Din mai 2017, am inceput voluntariatul la centrul de training și psihologie ”Confident” din Bucuresti, unde ofer servicii de consiliere psihologica pentru adolescenti si adulti. De asemenea, am 3 ani experiența in aplicarea tehnicilor si metodelor terapiei comportamentale aplicate la copiii diagnosticati cu Tulburare de Spectru Autist si alte tulburari de dezvoltare asociate, cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani.

In relatia psiholog-client urmarim crearea unui raport de buna comunicare, de deschidere, de sinceritate si disponibilitate. Rolul nostru este de suport, deci pregatirea profesionala aprofundata si experienta acumulata, sunt la dispozitia oricui are nevoie de ele. Suntem aici pentru a descoperi impreuna cu dumneavoastra ce va perturba, ce va retine, ce va motiveaza, ori pentru a va deschide fereastra catre un tablou mai complex si mai luminos, al unei existente cat mai echilibrate si implinite.

Cabinetul de Psihologie Clinica si Consiliere ofera urmatoarele servicii:

- consiliere psihologica pentru adolescenti si adulti, la cabinet si online;

- consiliere pentru dezvoltare personala copii;

- evaluare psihologica complexa.

Prima sedinta de consiliere sau psihoterapie este gratuita. In cadrul cabinetului de langa Universitate organizam workshop-uri pe diferite teme de interes pentru clientii nostri, dar si grupuri de dezvoltare personala pentru copii si adulti.

Un bun psiholog este un prieten obiectiv, care asculta fara sa judece, empatizeaza, analizeaza si prezinta o opinie avizata, dand dovada de flexibilitate si adaptand orice sedina de consiliere psihologica sau psihoterapie astfel ca cel din fata sa sa simta cu adevarat o imbunatatire a calitatii vietii si o limpezire a trairilor si ideilor, sa simta evolutia pe care o cauta permanent.

Detalii despre program si activitati gasiti accesand pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/Cabinet.Psiho.Clinica.Consiliere/.

Suntem zilnic la dispozitia dumneavoastra la cabinetul psihologic, langa Universitate.