Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Cabinet&Ambulanta Veterinara Dr. Micu Adrian

Adresa:

Sector: Sector 5

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: cabinet&ambulanta veterinara dr. micu adrian, cabinet&ambulanta veterinara dr. micu adrian bucuresti, contact cabinet&ambulanta veterinara dr. micu adrian, cabinet&ambulanta veterinara dr. micu adrian program de lucru

Cabinet&Ambulanta Veterinara Dr. Micu AdrianAnimalul de companie are nevoie de grija si afectiune in aceeasi masura ca membrii bipezi ai familiei si, pentru ca nu reusete mereu sa se faca inteles, atunci cand depistam cea mai vaga urma de disconfort se impune o vizita la veterinar.

Un medic bun comunica cu pacientii sai. La fel stau lucrurile si cu prietenii necuvantatori, iar la cabinetul veterinar al doctorului Micu Adrian, din zona Rahova, gasiti un medic pasionat si pregatit sa rezolve orice problema medicala cu care se confrunta animalul dumneavoastra de companie.

Serviciile medicale includ consultatii, tratamente, deparazitari, vaccinari, preventie, chirurgie, stomatologie, oftalmologie, diagnosticare si analize de laborator, ambulanta veterinara si urgente non stop, dar si tratamente la domiciliu.

In plus, pentru a asigura energia necesara unui animal fericit si ingrijirea pe care o merita, oferim diete veterinare personalizate, servicii de cosmetica si pensiune.

Cabinetul, aflat in zona Rahova, este dotat cu aparatura medicala performanta, iar Dr. Micu Adrian abordeaza cu blandete si prietenie fiecare pacient, rezolvand cu succes orice problema medicala prin metode minim invazive si cat mai putin stresante, pentru ca vizita la veterinar sa nu devina o corvoada pentru animalul de companie si pentru stapan.

Raspundem non stop la urgente medicale, cu o ambulanta veterinara echipata corespunzator, pentru ca, oricat de grava ar fi starea prietenului dumnevoastra necuvantator, sa il putem face bine in cel mai scurt timp.

Pentru mai multe detalii, accesati www.facebook.com/Dr.MicuAdrian.