Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

BeloVet Branesti

Adresa:

Sector: Ilfov

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: beloVet branesti, cabinet veterinar branesti

BeloVet BranestiFamiliile care au printre membrii si un necuvantator sunt din ce in ce mai numeroase, datorita beneficiilor dovedite pe care un animal de companie le ofera, mai ales copiilor. Grija pentru fericirea si sanatatea prietenului blanos este o responsabilitate acceptata de stapani. Pentru a fi siguri ca animalul dumneavoastra de companie are parte de un tratament bland si atent, va puteti adresa la un cabinet veterinar modern, cu servicii medicale si de ingrijire complete, cum este BeloVet din comuna Branesti.

Echipa BeloVet este formata din medici tineri si dedicati profesiei. Cabinetul veterinar din Branesti asigura consultatii si investigatii de laborator amanuntite, pentru un diagnostic precis si un tratament eficient in cazul bolilor infectioase si parazitare, a bolilor interne, a celor dermatologice, oftalmologice, de nutritie si metabolism.

La cabinetul veterinar BeloVet exista toate dotarile necesare pentru interventii chirurgicale, indiferent de complexitatea acestora, si se rezolva orice problema medicala, pentru a reda energia si starea fizica optima a pacientilor si, implicit, pentru a-i face fericiti pe stapani.

Ca orice veterinari responsabili, promovam preventia, de aceea oferim pachete avantajoase si reduceri pentru vaccinari si deparazitari si ingrijire, inca de la cele mai fragede varste.

BeloVet asigura si servicii de cosmetica si frizerie canina si felina.

Va asteptam zilnic la cel mai modern cabinet veterinar din comuna Branesti, BeloVet!