Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Cafenea Bistro Piccola Bocca

Adresa:

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: cafenea bistro piccola bocca, cafenea bistro piccola bocca bucuresti, contact cafenea bistro piccola bocca, cafenea bistro piccola bocca program de lucru

Cafenea Bistro Piccola Bocca“A cafe like a jewellery! Yes, this is the word which best describes this place. Very coquette interior/exterior, intimate but also giving you the opportunity to feel the city vibes. Such a beautiful terrace, with french tables and flowers and the staff was so careful and friendly. Definitely I will come back soon!”

Am zis sa incepem scurta noastra descriere cu una dintre zecile de pareri sincere primite pe contul nostru de facebook, pentru noi fiind cea mai buna reclama.

Locatia noastra cocheta a beneficiat de mana priceputa in prelucrare si antichizare lemn a unui mester din zona Ardealului, iar aspectul actual a venit din dorinta noastra de a pastra lucrurile simple, in alb si negru. Este micuta, dar credeti-ne pe cuvant cand va spunem ca la petrecerile de vineri seara am inghesuit si 40 de persoane :).

Sa trecem la al doilea aspect important: ce va punem pe masa.

Cafelele pe care le folosim sunt toate de origine 100% arabica si sunt prezente in cestile voastre incepand cu savurosul espresso si terminand cu racoritorul frappuccino.

Daca esti pasionat de berile artizanale, atunci te asteptam sa incerci cele douasprezece sortimente produse in Romania, Italia si Noua Zeelanda.

Pentru fetele cuminti pastram trei feluri de cidru, fresh-uri, limonade cu piureuri naturale de fructe si...poate un Aperol Spritz :).

Somelierii din voi vor aprecia wine bar-ul nostru in care sunt prezente tot ce ofera patru crame vestite: Samburesti, Purcari, Oprisor si Budureasca. Asa ca, daca vrei sa savurezi un vin alb, roze sau rosu, gasesti aici, disponibil la pahar sau la sticla.

Era sa uitam sa ii convingem sa vina la noi si pe cei nebuni dupa prajituri. Am adus un krantz, un mousse de ciocolata, o prajitura cu Oreo si faimoasa lava cake(sau marchiza, pentru cunoscatori :)).Toate proaspete si care abia asteapta un extra topping de ciocolata.

Daca vreti cocktail-uri si shot-uri...........cereti si vi se va da! :)

Ne gasiti la Piata Rosetti, in apropiere de Universitate, pe Bulevardul Carol la numarul 29!

De luni pana vineri de la 08:00 la 22:00, iar sambata si duminica dormim si noi un pic mai mult si venim de la 10:00, dar stam cu voi tot pana la 22:00 (daca sunteti CU CHEF DE VIATA, stam cu voi pana IN ZORII ZILEI :))

Ne puteti vizita si pagina de facebook la adresa www.facebook.com/piccolabocca/?ref=br_rs.

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

cafenele bistro bucuresti cafenele bistro cafe bistro