Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Blue 69 Cafe

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: blue 69 cafe, cafenea uverturii

Blue 69 Cafe


Blue 69 Cafe este o oaza de liniste si relaxare in "desertul" urban, o cafenea cu terasa pentru cei mari si loc de joaca pentru cei mici, situata pe bulevardul Uverturii. Cand ziua devine prea agitata si va simtiti coplesiti, la Blue 69 Cafe va puteti incarca de energie savurand cea mai buna cafea, un ceai aromat, o ciocolata calda, un cocktail energizant, un caffe-frappe delicios, o limonada, fresh-uri racoritoare sau o gama variata de inghetata intr-o atmosfera calda si familiara.

Intentia din spatele proiectului Blue 69 Cafe a fost sa va simtiti mereu ca acasa, sa va oferim cele mai bune servicii, o lista de bauturi pentru toate gusturile si o atmosfera placuta. Credem ca am reusit, iar acest lucru ne motiveaza sa ne reinventam si sa va surprindem cu rafinamentul si gustul din fiecare ceasca.

Blue 69 Cafe este o cafenea pentru toate varstele si pentru toate gusturile, un loc unde parintii se pot intalni si petrece o dupa-amiaza linistita, in timp ce copiii se pot juca in voie. Avem bauturi si tratatii dulci pentru toata lumea!

Pentru detalii vizitati si pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/Blue69Cafe/.

Va asteptam la cafeneaua voastra preferata de pe bulevardul Uverturii!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

cafenele bucuresti cafenele cafenele din bucuresti cafenea