Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 4

Cafe Louis

Adresa: Str. Ceaikovski nr.9

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: cafen louis

Cafe Louis

Eleganta, calm, armonie si bun gust. Cafe bistro din zona Floreasca Cafe Louis intruneste toate aceste calitati, plus o atmosfera care va va determina sa reveniti cu placere in mijlocul nostru.
Cafe Louis a fost infiintata in anul 2005, fiind situata in apropierea patinoarului Floreasca, pe Str. Ceai-kovski nr.9. De la inceput, clientii au considerat-o a fi o cafenea mai speciala, datorita stilului elegant si al ambientului intim, glamuors, romantic, luxuriant pentru care acest loc a devenit foarte potrivit oricarei ocazii.
Seara, va puteti relaxa gustand un cocktail, consumand o cina light si terminand cu un desert fin intr-o atmosfera calma si calda, pe acorduri de clape de pian, sau vioara si saxofon. Toate acestea, in serile cu program live (Piano Bar) sau pe acordurile unei muzici atent selectata, instrumentala, jazz, blues ori R&B.
Asadar, va asteptam la o cafenea bistro in zona Barbu Vacarescu care se potriveste oricarui gust.
Veti gasi o servire atenta, personal cu zambetul pe buze, este pus, la dispozitia dvs, internet wireless, presa interna, precum si o bogata gama de retete de cafea rece sau calda, ceaiuri aromate alese pe spranceana. Puteti servi micul dejun, pranzul, cina si multe deserturi delicioase, absolut toate fiind pre-gatite in laboratorul propriu.

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

cafenele bucuresti cafenele cafenele din bucuresti cafenea