Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 10

Tiparnita Bar si Cafenea

Adresa: Bulevardul Pache Protopopescu Nr. 29, Sector 2, Bucuresti

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: tiparnita bar si cafenea

Tiparnita Bar si Cafenea

Tiparnita Bar este o locatie centrala, situata chiar langa Foisorul de Foc, care indeamna pe toata lumea la distractie. Aici veti gasi bauturi dintre cele mai diverse, muzica de calitate, si poate cel mai important veti avea ocazia sa socializati in permanenta.

Tiparnita Bar reprezinta alegerea perfecta pentru toti cei ce cauta o cafenea la Foisorul de Foc. Cafeneaua este mobilata si decorata in stil clasic, retro, beneficiind de un ambiental foarte placut. Aici puteti servi cu usurinta o cafea delicioasa dimineata pentru a va pregati de o zi incarcata, dar puteti de asemenea si sa va destindeti intr-o vineri seara la un pahar acompaniat de muzica de calitate.

La noi la bar nu va veti simti niciodata singur, chiar daca initial veniti singur sau ramaneti singur pe parcursul noptii. Intotdeauna veti gasi pe cineva pentru socializare si va veti putea relaxa pe cea mai buna muzica. In unele seri avem chiar formatii live care vin sa faca atmosfera, asa ca nu trebuie sa ratati evenimentele noastre (ce sunt deobicei anuntate si pe pagina de Facebook).

Tiparnita cafenea va propune diverse sortimente de cappucino, frappucino si espresso, cu diferite topping-uri, pentru ca dumneavoastra sa va incepeti ziua asa cum se cuvine. Puteti veni acompaniati de oricati prieteni sau prietene doriti, intrucat la noi este loc pentru fiecare. Mai mult decat atat, suntem siguri ca veti fi incantati de gama de bauturi calde sau racoritoare.

Daca va doriti sa ajungeti la o cafenea Bd. Pache Protopoescu, atunci aici este locul potrivit. Situata chiar pe Bulevardul Pache Protopopescu Nr. 29, Tiparnita bar and cafe este accesibila cu usurinta atat cu masina personala cat si cu transportul in comun (311, 90, 117). Ca punct de reper aveti Foisorul de Foc si Ambasada Greciei, ambele aflandu-se la doar 300 metri de locatie. Astfel, oricine poate ajunge fara probleme la Tiparnita Bar si se poate destinde printre prieteni.

Un alt aspect foarte important legat de Tiparnita este modul in care percepem noi lucrurile. Noi nu vedem o seara ca pe o simpla seara sau o dimineata ca pe o simpla dimineata. Noi percepem totul ca pe ceva interactiv, unic, ocazia perfecta de a lua parte la o experienta irepetabila. Tocmai de aceea organizam constant evenimente si party-uri unde va invitam sa participati.

Acestea fiind spuse, daca doriti sa va convingeti de calitatea Tiparnita Bar sau pur si simplu doriti sa beti o cafea cu prietenii, puteti veni oricand pe Bd. Pache Protopopescu 29. Aici va vom primi mereu cu bratele deschise si va vom ajuta sa scapati de monotonie, dar si sa luati parte la evenimente de neuitat.

Bautura este cat va pofteste inima, iar muzica continua sa cante pentru dumneavoatra!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

cafenele bucuresti cafenele cafenele din bucuresti cafenea