Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 2

Cafenea - Pub Fabrica

Adresa: Str.11 Iunie Nr.50 Bucuresti

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: cafenea - pub fabrica

Cafenea - Pub Fabrica

Distractia si voia buna intre prieteni nu cunoaste limite. Pentru ca stim ca tinerii cauta un loc potrivit pentru discutii intre prieteni, muzica buna, preturi rezonabile si atmosfera placuta, Cafenea si Pub Fabrica va pune la dispozitie toate aceste atribute sub forma a doua sali care va asteapta sa petreceti momente de calitate alaturi de cei dragi. Daca va intrebati nde ne puteti gasi, locatia este mai mult decat accesibila, deoarece ne aflam la 7 minute de zona Piata Unirii, pe strada 11 Iunie numarul 50.

Si pentru ca nu dorim sa credeti ca doar ne laudam, vom incepe prin a va spune ca va oferim o gama variata de bauturi alcooloce si non-alcoolice, intr-o atmosfera placuta, relaxanta si in acordurile unui playlist care satisfice aproape toate gusturile in materie de muzica. Invitatia se adereseaza asadar celor care apreciaza o bere rece sau o cafea in ritmuri alternative, jazz, regge, ska sau trip-hop sau acid-jazz.

Construit pe modelul “Fabrica Urban Resort”, Cafenea si Pub Fabrica esate deschis pe tot parcursul anului si include : doua sali principale (120 locuri ), doua baruri complet utilate, bucatarie complet utilata, cuptor de pizza cu lemne, billiard, darts, foosball, TV, climatizare.

In ceea ce priveste atmosfera de seara, Cafenea-Pub Fabrica Bucuresti v-a pregatit surprize in spiritul atmosferei deja create, dar si bauturi pe masura. Incercam impreuna long drinks-urile, vinul casei si shot-uri dupa gust. Preturile sunt cat se poate de mici, astfel ca nimic nu sta in calea distractiei pe care o garantam.

Deci, chemati-va toti prietenii, noi va punem la dispozitie o frumoasa cafenea cu capacitate de 180 de locuri si consultati oferta zilei pe site-ul nostru www.fabrica-club.ro si pe Facebook la adresa www.facebook.com/clubfabrica. Daca v-ati hotarat deja si noi suntem alegerea, rezervarile le asteptam la numarul de telefon 021 335 03 23.

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

cafenele bucuresti cafenele cafenele din bucuresti cafenea