Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Enjoy Coffee&Lounge

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: enjoy coffee&lounge, enjoy coffee&lounge bucuresti, contact enjoy coffee&lounge, enjoy coffee&lounge program de lucru, coffee&lounge dorobanti, cafenea dorobanti

Enjoy Coffee&LoungeEnjoy Coffee&Lounge, din Dorobanti, este refugiul celor care doresc sa se relaxeze la o cafenea buna, alaturi de o bautura rafinata si ceva delicios din meniul de bistro, in timp ce aroma de narghilea ii poarta departe, in locuri exotice de vacanta.

Enjoy Coffee&Lounge este o cafenea unica, care imbina elemente din culturi diverse si se doreste a fi un loc cosmopolit, deschis oricarui bucurestean sau turist. Decorul, energia si serviciile, pot plasa bistro-ul nostru oriunde in lume.

Pe terasa Enjoy Coffee&Lounge, prietenii se bucura de serile cu timp frumos, iar in zilele reci, interiorul decorat cu rafinament ii asteapta la masa. Preparate la gratar, paste, pizza, salate si deserturi delicioase fac parte din meniul variat, iar preturile sunt accesibile oricui.

Va invitam sa ne urmariti activitatea pe pagina www.facebook.com/ENJOY-Coffeelounge-486708908454258/ si sa ne vizitati in orice zi, de dimineata pana la miezul noptii, in Dorobanti!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

cafenele bucuresti cafenele cafenele din bucuresti cafenea