Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Camin de batrani "Casa Verde Breaza"

Adresa:

Sector: Ilfov

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: azil de batrani prahova, azil de batrani la munte, camin de batrani prahova

Camin de batrani "Casa Verde Breaza"

Camin de batrani Casa Verde Breaza este o pensiune destinata persoanelor in varsta sau aflate in incapacitate de a se ingriji singure, un azil de batrani la munte situat intr-o locatie unica, ale carei atribute sunt linistea si confortul. Rezidentii nostri gasesc incantatoare si reconfortanta privelistea de care se bucura pe tot parcursul anului.

Casa de batrani din judetul Prahova are o capacitate de 25 de persoane . Camerele sunt dotate cu grup sanitar si cabina de dus proprii, TV, aer conditionat, mobilier nou. De asemenea, in afara orelor de odihna, punem la dispozitie o sala de relaxare in scopul socializarii si petrecerii timpului liber alaturi de ceilalti.

Asiguram pentru rezidenti paza specializata permanenta si acces facil in toate zonele caminului. Meniul este intocmit in colaborare cu medicul si recomandarile acestuia, urmarind principiul diversitatii, astfel incat necesarul nutritional sa fie asigurat fiecarui membru al azilului. Alimentele sunt mereu proaspete si sunt prelucrate in bucataria proprie.

Tariful variaza intre 1350 RON si 2550 RON, stabilit in functie de starea de sanatate a rezidentului.

Va asteptam sa ne vizitati si speram intr-o colaborare pe termen lung.