Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Camin de batrani Geron

Adresa:

Sector: Sector 5

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: camin de batrani geron, camine de batrani alzheimer bucuresti, azil de batrani alzheimer bucuresti

Camin de batrani Geron

In Bucuresti, este o locatie decenta si confortabila, cu grija pentru persoanele in varsta cu boala Alzheimer, unde acesti batrani si-au gasit locul si spatiul perfect. Rudele noastre, din familie care au aceasta boala pot veni la Caminul Geron din Aleea Salaj un camin batranii din Bucuresti care ofera servicii specifice pentru aceasta afectiune, de ingrijiri speciale deosebite, in cele mai bune conditii, un azil pentru batrani cu boala Alzheimer.

Aici in Caminul si totodata azilul de batrani Geron se ofera:

- cazare, cu camere confortabile (de 3-4-5 paturi)
- alimentatie conform afectiunii
- servicii si activitati medicale
- activitati de recuperare
- servicii si tratamente speciale

Caminul de batrani Geron ofera o atmosfera familiala, unde personalul se implica in viata si tratamentul bonlavilor cazati aici. Esti mai linistit, cand cei dragi si cei apropiati sunt tratati la azilul de batrani cu boala Alzheimer, in Aleea Salaj din Bucuresti. Boala Alzheimer este o boală degenerativă ce distruge memoria, capacitatea de judecare, comunicarea care pot afecta activitătile zilnice. Boala avansează si pot aparea modificari ale personalitatii, stari de neliniste, agitatie sau agresivitate, halucinatii, idei delirante.

De aceea in azilul de batrani cu boala Alzheimer din Bucuresti, atentia si grija pentru pacienti este cea mai importanta procedura.

Caminul de batrini Geron mai va pune la dispozitie urmatoarele servicii: ingrijire la domiciliu si kinetoterapie la domiciliul pacientului.

Din echipa de profesionisti fac parte: medici geriatri, medici psihologi, asistente medicale, ingrijitoare, terapeuti si asistenti sociali.

Daca aveti nevoie de serviciile Caminului de batrini Geron, Azilul pentru batrani Geron, contactati-ne si cei dragi adusi in grija noastra vor fi in siguranta si sub stricta noastra atentie!

Bazati-va pe serviciile noastre! Chiar putem sa va ajutam!