Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 4 )Voturi: 21

Camin de batrani Stejarul

Adresa:

Sector: Sector 5

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: camin de batrani stejarul, camin de batrani rahova, camin de batrani cu curte, persoane diagnosticate cu alzheimer

Camin de batrani Stejarul

Caminul de batrani Stejarul din zona Rahova este destinat persoanelor varstnice, persoanelor care au suferit accidente vasculare cerebrale, precum si persoanelor diagnosticate cu alzheimer, care nu sunt violente fizic sau verbal, care au nevoie de sprijin si multa atentie.

Scopul nostru este de a preveni marginalizarea sociala a batranilor aflati in nevoie cu ajutorul serviciilor profesionale si a echipei de specialisti.

Echipa noastra este formata dintr-un medic generalist, 3 asistente medicale, 3 infirmiere, 1 bucatar si 1 ingrijitor, care lunar sunt consultati de medici specialisti - psihiatri, psihologi si neurologi.

Caminul de batrani Stejarul se afla la 6 km de Piata Unirii din Bucuresti, intr-o zona foarte linistita si ferita de zgomotul si aerul poluat din oras. Complexul are o suprafata utila de 250 mp cu 30 de locuri, camere cu o suprafata de 25-28 mp, cu 2-3 paturi si curte cu o gradina de 1000 mp, fiind amenajata cu spatii verzi, mese, bancute, scaune, pomi fructiferi, vita de vie si flori.

Serviciile pe care noi le oferim, constau in:

- servicii de cazare si masa in sistem all inclusive, oferim 3 mese principale si 2 gustari pe zi, atat in spatiul amenajat pentru servirea mesei, cat si in camera atunci cand este necesar
- ingrijire permanenta prin personal calificat
- supraveghere medicala, prin administrarea medicamentelor conform tratamentului specific fiecarui rezident si urmarirea zilnica a indicatorilor medicali: tensiune arteriala, temperatura
- asigurarea consumabilelor: sampon, gel de dus, pasta de dinti si de ras, prosoape, lenjerie de pat
- activitati recreative, servicii religioase, presa, comunicare prin internet cu familia
- servicii de monitorizare audio-video permanenta prin intermediul internetului, astfel incat in orice moment familia poate vizualiza modul in care este tratat fiecare rezident.

Va asteptam cu mare drag la Camin de batrani Stejarul, locul in care parintii dumneavoastra vor beneficia de conditii deosebite de cazare, masa, cu supraveghere medicala si sociala in permanenta!