Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Camin de batrani Green House Residence

Adresa:

Sector:

Oras: Comuna Matasaru

Contact

Produsul/serviciul de baza: camin de batrani green house residence, camin de batrani dambovita

Camin de batrani Green House ResidenceVarsta a treia nu trebuie sa ne duca cu gandul la singuratate si tristete. Seniorii merita atentia si respectul nostru, iar cand familiile nu ii mai pot ingriji corespunzator, un camin de batrani, in adevaratul sens al cuvantului, poate fi cea mai buna alegere. Green House Residence este un loc perfect pentru cei care nu isi mai pot purta de grija sau pentru cei carora le place comunitatea, doresc sa cunoasca oameni noi si apreciaza linistea si aerul curat.

Situat in comuna Matasaru, din judetul Dambovita, Green House Residence este o adevarata a doua casa pentru rezidentii sai. Conditiile de cazare si ingrijire sunt dintre cele mai bune, personalul are atat pregatirea necesara, cat si calitatea umana si vocatia de a lucra cu persoane in varsta.

Vila spatioasa in care sunt cazati seniorii are camere mari si curate, mobilate modern, cu bai echipate complet si televizor. Spatiile comune sunt concepute pentru a oferi caldura si confort, iar curtea si livada de 7000 mp sunt o extensie a peisajului care inconjoara zona. Caminul de batrani se afla in apropiere de padure in comuna Matasaru, pentru a asigura varstnicilor liniste si aer curat.

Activitatile zilnice uzuale, dar si cele de relaxare si socializare, ii tin pe rezidentii nostri permanent activi si ocupati. Seniorii beneficiaza de ingrijire medicala si supraveghere non stop, de administrarea medicatiei si asistenta pentru igiena personala, de mese proaspete si nutritive, de posibilitatea de a se odihni si recrea.

La Green House Residence, in comuna Matasaru, judetul Dambovita, oferim caldura, intelegere si zambete, pentru a insenina zilele mai impovarate ale batranetii.