Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 4 )Voturi: 35

Picasso - Atelier de Croitorie

Adresa:

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: atelier croitorie bucuresti, atelier croitorie

Picasso - Atelier de Croitorie

Atelierul de croitorie Picasso, a fost conceput ca un brand care sa duca serviciile de croitorie pe comanda la cel mai inalt nivel! Aici fiecare cusatura este realizata manual de aceleasi maini iscusite care lucrau inainte in casele de moda, dar, care acum fac echipa cu designeri ce le tin la curent cu ultimele tendinte.De asemenea, atelierul va pune la dispozitie una din cele mai mari colectii de materiale, selectionate cu atentie din toata lumea. Fie ca este vorba de matase naturala sau brocart, voal sau dantele fine frantuzesti, aici vei gasi materialele pe care ti le doresti.

Servicii:

1. HAINE LA COMANDA. Iti doresti o rochie de seara la comanda facuta pe gustul tau sau salopeta pe care ai vazut-o in filmul de aseara? La Ballerina iti poti construi garderoba pe care ti-o doresti! Fiecare cusatura este lucrata manual, primesti consultanta de design vestimentar si iti poti alege materialele din colectia noastra sau poti veni cu materialele tale. Pentru a te convinge singura, poti merge in vizita!

2. RESTILIZARE HAINE. Vrei sa modifici intr-un mod inedit hainele pe care le ai? Echipa PICASSO te poate consilia cu privire la design si iti poate transforma tinutele vechi intr-unele cu totul noi. In atelierul de croitorie Picasso totul este posibil.

3. RETUSURI RAPIDE. Atunci cand ai nevoie de modificari si retusuri la o rochie, fusta, un pantalon sau o alta piesa, mergi la Picasso – Croitorie si studio de design. Unele modificari se fac pe loc, timp in care te servim cu o cafea la noi pe tereasa, altele dureaza ceva mai mult, dar echipa are grija sa fii mereu multumita !


Adresa: Bd Pache Protopopescu, nr 117, sector 2, Bucuresti, Picasso - Atelier de croitorie

Telefon: 0729/202806

Site: www.croitoriepicasso.ro