Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 2 )Voturi: 9

Atelier Croitorie de lux

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: croitorie dama si copii bucuresti, retusuri haine bucuresti

Atelier Croitorie de lux

Atelier Croitorie de lux din Bucuresti dispune de o echipa tanara, cu pasiune si indemanare, cu experienta in domeniu si un portofoliu amplu si complex de creatii lucrate in exclusivitate, lucrand colectii limitate pentru designer celebrii de pe piata din Romania.

Astfel croitoria noastra poate face atat rochii de ocazie si costume la comanda cat si piese de vestimentatie special (rochii de mireasa,rochii de bal,etc) pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra, atat pentru adulti, cat si pentru copii, producand piese unice, cu personalitate si stil.(carnaval, uniforme scolare, costume special pentru serbari)

Putem respecta indeaproape specificatiile clientilor nostri, multumind chiar si pe cei mai pretentiosi dintre acestia. Fie ca este marimea 32 sau 56, rochiile de seara sunt solutia chic si eleganta pentru a arata impecabil.

Atat in cazul rochiilor de ocazie, ca si in cazul rochiilor de seara, puteti atrage toate privirile la orice petrecere! Rochiile de ocazie sunt intotdeauna mai frumoase atunci cand sunt facute exact pe marimea ta, fiind croite de specialisti primitori ce va stau la dispozitie cu sfaturi, dar si o gama larga de modele din care puteti alege.

Atelier Croitorie de lux din Bucuresti va pune la dispozitie si croitorie pentru copii, pentru ca la noi, hainutele copiilor dumneavoastra corespund standardelor de calitate.

Atelier Croitorie de lux din Bucuresti realizeaza la cerere si costume speciale pentru diverse hobby-uri si sporturi cum ar fi: patinaj artistic, dansuri sportive, balet, etc.

Va oferim si retusuri haine, astfel incat sa va puteti pastra hainele preferate cat mai mult timp. Realizam diferite retusuri pentru haine cum ar fi:
- Scurtat pantalon
- Scurtat pantalon stofa
- Modificat, stramtat pantalon
- Stramtat, modficat lateral fusta dreapta
- Scurtat maneci geaca sau sacou
- Intors guler camasa
- Aplicat fermoar (pantalon sau fusta)
- Aplicat fermoar (geaca sau sacou)
- Schimbat pungi buzunare (pantalon sau sacou)
- Schimbat captusala (geaca sau sacou)