Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Croitorie Rahova

Adresa:

Sector: Sector 5

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: croitorie rahova, croitorie rahova bucuresti, contact croitorie rahova , croitorie rahova program de lucru, croitorie liberty mall

Croitoria RahovaOdata cu vremea se schimba si stilul vestimentar sau poate silueta sufera transformari. Ne implinim sau pierdem kilograme, deci iata-ne, in fata dulapului, nestiind exact ce sa alegem. Acest joc epuizant in care orice articol vestimentar este ori prea stramt, ori prea larg, ori demodat sau are o mica ruptura pe care nu stim sa o camuflam, poate lua sfarsit printr-o simpla vizita la croitor.

Va asteptam in atelier, in Rahova, in apropiere de Liberty Mall, din sectorul 5, pentru retusuri sau creatii de croitorie la comanda (pentru dama)si va garantam ca atentia la detalii si creativitatea vor improspata garderoba dumneavoastra, ieftin si cu gust.

Piesele vintage au un farmec aparte, materialele din care se confectionau paltoanele bunicilor erau mai rezistente si mai frumoase. Orice haina poate fi transformata cu usurinta si adaptata tendintelor actuale, daca ati "mostenit-o" in garderoba.

Retusurile includ operatii de stramtat sau scurtat pentru orice articol vestimentar: pantaloni, blugi, fuste, rochii, camasi, tricouri, paltoane, pardesie sau costume. Ajustarile se fac si pentru rochii de ocazie sau costume mai pretentioase. Coasem rejanse pentru perdele si draperii, lenjerii de pat sau alte obiecte textile pentru decor interior. In plus, aplicam logo si inscrisuri pe articole vestimentare, personalizand pentru firme uniforme sau materiale promotionale.

Croitoria Rahova asigura servicii de calitate, care implica executie prompta, atentie la detalii, consultarea clientelor si preturi mici, in raport cu munca depusa. Ca orice activitate creativa, croitoria cere pasiune, de aceea lucram mai intai din placere.

Va asteptam pentru o transformare spectaculoasa a oricarei piese vestimnetare de dama si barbateasaca, in zona Liberty Mall, din sectorul 5, la una dintre cele mai bune croitorii la comanda.