Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 2

Calcatorie Haine Maphi

Adresa:

Sector: Sector 5

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: calcatorie haine maphi bucuresti, contact, program de lucru, calcatorie haine bucuresti, abonament calcat haine, calcat haine bucuresti

Calcatorie Haine MaphiUna dintre cele mai "ingrate" sarcini casnice, pe care o pasam adesea de la un membru al familiei la celalalt, este calcatul. Hainele se strang, uneori in adevarate mormane, si asteapta pana cand fibrele sunt mult prea greu de netezit, rezistand cu incapatanare, chiar si in fata unei statii de calcat sofisticate. Timpul si energia pe care le consumam in fata mesei de calcat ar putea fi folosite in zeci de moduri placute si relaxante. Asa ne-a venit ideea sa oferim serviciul de calcatorie haine la nivel profesional, cu echipamente performante, efectuat de personal calificat. Astfel, am infiintat firma Maphi, la dispozitia celor care ar face orice, in loc sa calce!

Maphi este mai mult decat o calcatorie, este un partener prompt si eficient, care, in doar 48 de ore, iar in cazul urgentelor chiar in 24 de ore, va returneaza hainele sau rufele calcate impecabil. Tot noi le preluam de la domiciliu. Serviciile noastre sunt disponibile si pe baza de abonament, in Bucuresti si Ilfov si se refera si la improspatarea hainelor care nu necesita curatare, ci doar scoaterea unor mirosuri neplacute.

Calcatoria de haine Maphi preia si livreaza gratuit comenzile, are un plan tarifar bazat pe greutate, evaluand hainele la kilogram si asigurand un raport excelent intre calitatea serviciilor si preturi.

Va asteptam comenzile si va garantam haine perfect calcate si mai mult timp liber pentru dumneavoastra!