Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 4,8 )Voturi: 4

Curatatorie haine Elisse

Adresa: Progresului 151-171, Incinta Liberty Center, parter

Sector: Sector 5

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: curatatorie haine elisse

Curatatorie haine Elisse

Curatatoria de haine Elisse este situata in incinta Liberty Mall si isi propune sa ofere clientilor sai servicii de spalatorie si curatatorie haine profesionale la preturi avantajoase. Beneficiind de o varietate mare de utilaje si metode de indepartare a petelor nedorile, Elisse va sta la dispozitie ori de cate ori aveti nevoie de un ajutor rapid si eficient.

Serviciile pe care le oferim sunt:

- Retus si Croitorie – Va asteptam pentru scurtare articole de imbracaminte, modificari marime pentru pantaloni, fuste sau rochii, schimbare de fermoare, reparatii sau cusaturi diverse. Tarifele sunt negociabile in functie de complexitatea lucrarii, pornind de la un nivel scazut al pretului.

- Spalatorie profesionala haine – Elisse ofera servicii de spalatorie haine ecologica si ofera posibilitatea clientului de a testa gratuit eficienta metodelor noastre. De asemenea, va stam la dispozitie si cu posibilitatea de a servi clienti corporate, avand capacitatea procesarii comenzilor pentru hoteluri sau restaurante.

- Curatatorie Chimica profesionala – Elisse ofera clientilor servicii de curatatorie haine ecologica, curatatorie chimica uscata. Daca aveti nevoie de un ajutor avizat, puteti negocia cu specialistii nostri un pret avantajos pentru Dryclean Services.

In cazul petelor dificile, Elisse aplica un proces de predetestare care implica prelucrarea manuala a fiecarui obiect care prezinta un grad de murdarie avansat cu solutii speciale pentru fiecare tip de pata.

Va asteptam in fiecare zi a saptamanii in incinta Liberty Mall, pe Soseaua Progresului, dar si la telefon 0735 516 687, iar comenzile dumneavoastra vor fi onorate oricare ar fi adresa dumneavoastra in Bucuresti contra unui tarif standard.