Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Club Smash Tennis

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: club smash tennis, club smash tennis contact, tenis de picior sector 6, tenis de picior drumul taberei

Club Smash Tennis


Desi nu are un renume ca alte sporturi, cum ar fotbal sau basket, tenisul vine din spate ca o amenintare pentru cele doua sporturi „rege” in randul barbatilor, dar si al femeilor, asta si datorita lipsei contactului fizic care exista in timpul competitie, spre deosebire de cele doua sporturi, unde contactul fizic este mai intens si se soldeaza cu accidentari destul de serioase.

Tenisul este un sport nobil atat prin prisma categoriei de persoane care il practica, cat si prin cea a cheltuielilor ce trebuie realizate, cheltuieli ce nu sunt deloc putine, ba chiar destul de multe, in special cu echipamentul si antrenamentul fizic si tactic.

Pentru cei care iubesc acest sport si doresc sa il practice, o solutie foarte buna o reprezinta Smash Tenis Academie, situat in cartierul Drumul Taberei, in apropiere de Militari, in incinta Scolii Generale 176, sector 6, Bucuresti.
Prima sedinta este gratuita pentru oricine hotaraste sa ne treaca pragul. Pentru cei care doresc sa continue si in afara orei gratuite, oferim o gama larga de cursuri si tarife structurate dupa posibilitatile financiare ale fiecaruia.

Clubul de tenis Smash Tenis Academie va ofera urmatoarele oportunitati pentru ca dumneavoastra sa progresati in cadrul acestui sport:

• Cursuri speciale pentru copii incepand cu varsta de 3 ani (se folosesc rachete speciale, mingi metodice si exercitii specifice acestei varste);
• Cursuri initiere si performanta pentru copii si adulti pe toata perioada anului;
• Pregatire specializata pentru copii si juniori, profesionisti sau semi-profesionisti in vederea participarii la turnee;
• Pregatire cu antrenor pentru tenis de agrement (in romana, engleza si germana);
• Minimul necesar privind echipamentul: rachete si mingi;
• Teren acoperit si incalzit pentru antrenamente pe timp nefavorabil;
• Inchiriere terenuri de tenis acoperite pe timp de iarna;
• Inchiriere terenuri de tenis cu nocturna pe timp de vara;
• Terenuri de tenis acoperite cu balon presostatic.

Smash Tenis Academie isi propune sa creeze campioni, dar sunt mai interesati sa ajute elevii sa creasca, nu numai ca atleti, dar si ca persoane. Misiunea scolii nu este doar de a produce doar simpli jucatori de tenis, ci se doreste sa se construiasca oameni cu un caracter solid, capabili de a gasi solutii in orice conditii. Rolul antrenorului de tenis este sa introduca in viata lor disciplina, integritatea, sa-i faca sa inteleaga ce este munca impreuna cu succesul, dar si insuccesul, si sa ia toate acestea cu ei in viata din afara terenului de tenis.

Daca prin prezentarea facuta, v-am convins ca putem fi o alegere foarte buna pentru a invata tainele unui sport nou si nobil, atunci va asteptam la adresa Str. Lunca Cernei nr. 3 (in incinta Scolii Generale nr. 176), Sector 6, Bucuresti, ne puteti scire pe adresa de e-mail contact@smashtenis.ro, ne poti vizita pe facebook la adresa https://www.facebook.com/profile.php?id=100009459729727&fref=ts sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0765/559 858.


Doar la Smash Tenis Academie, vei invata tainele unui sport nobil si extrem apreciat de orice persoana, indiferent de varsta acesteia!

Acum puteti incerca si cursurile de tenis de picior, agreate atat de baieti, cat si de fete, ca o forma de miscare complexa si antrenata!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

cursuri tenis bucuresti cursuri tenis cursuri tenis de camp