Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Smash Tenis Cursuri

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: smash tenis academie tenis, smash tenis academie tenis contact, teren fotbal sector 6, teren fotbal drumul taberei

Smash Tenis Cursuri


Tenisul este un sport jucat fie între doi jucători (simplu), fie între două echipe a câte doi jucători (dublu). Jucătorii folosesc o rachetă pe bază de racordaj pentru a lovi o minge de cauciuc acoperită cu pâslă peste fileu, mingea trebuind să ajungă în terenul adversarului.

Cu o popularitate mai scazuta decat fotbalul, tenisul are adeptii sai in cadrul tuturor categoriilor de varsta, dar si numeroase turnee WTA, ATP sau de Grand Slam unde publicul participa cu placere, fiecare sustinandu-si favoritul sau echipa nationala.

Pentru cei care vor sa invete sa joace tenis, indiferent de varsta, o alegere foarte buna o reprezinta Smash Tenis Academie, situat in cartierul Drumul Taberei, in apropiere de Militari, in incinta Scolii Generale 176, sector 6, Bucuresti.

Prima sedinta este cu titlu gratuit. Pentru cei care doresc sa continue si in afara orei gratuite, oferim o gama larga de cursuri si tarife structurate dupa nevoile fiecaruia. Smash Tenis Academie va ofera urmatoarele oportunitati pentru ca dumneavoastra sa progresati atat fizic, cat si tactic:

• Cursuri speciale pentru copii incepand cu varsta de 3 ani (se folosesc rachete speciale, mingi metodice si exercitii specifice acestei varste);
• Cursuri initiere si performanta pentru copii si adulti pe toata perioada anului;
• Pregatire specializata pentru copii si juniori, profesionisti sau semi-profesionisti in vederea participarii la turnee;
• Pregatire cu antrenor pentru tenis de agrement (in romana, engleza si germana);
• Minimul necesar privind echipamentul: rachete si mingi;
• Teren acoperit si incalzit pentru antrenamente pe timp nefavorabil;
• Inchiriere terenuri de tenis acoperite pe timp de iarna;
• Inchiriere terenuri de tenis cu nocturna pe timp de vara;
• Terenuri de tenis acoperite cu balon presostatic.

Smash Tenis Academie isi propune sa creeze campioni, dar sunt mai interesati sa ajute elevii sa creasca, nu numai ca atleti, dar si ca persoane. Misiunea scolii nu este doar de a produce jucatori, ci se doreste sa se construiasca oameni cu un caracter puternic.

Daca prin prezentarea facuta, v-am convins ca putem fi o alegere foarte buna pentru a invata tainele unui sport nou si nobil, atunci va asteptam la adresa Str. Lunca Cernei nr. 3 (in incinta Scolii Generale nr. 176), Sector 6, Bucuresti, ne puteti scire pe adresa de e-mail contact@smashtenis.ro, ne poti vizita pe facebook la adresa https://www.facebook.com/profile.php?id=100009459729727&fref=ts sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0765/559 858.

Doar la Smash Tenis Academie vei invata adevaratele taine ale unui sport nobil si apreciat peste tot in lume!

Smash Tenis Academie va asteapta sa faceti sport in Drumul Taberei si pe un teren de fotbal foarte bun, cum poate nu aveti la dispozitie in sectorul 6!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

cursuri tenis bucuresti cursuri tenis cursuri tenis de camp