Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Stop Carbon- Decarbonizare motor

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: stop carbon- decarbonizare motor diesel, decarbonizare motor stop carbon diesel bucuresti, contact

Stop Carbon- Decarbonizare motor la domiciliu


Pentru ca nu toti ne permitem autovehicule hibrid sau electrice si grija pentru mediul inconjurator este foarte actuala, constientizam din ce in ce mai mult efectele nefaste ale poluarii din orice surse si incercam sa luam masuri care sunt la indemana pentru a contribui, macar in mica masura, la calitatea aerului pe care il inspiram. Serviciile de decarbonizare motor, printre alte beneficii care vizeaza vehiculul, ajuta la reducerea noxelor.

Daca sunteti posesorul unei masini cu motor diesel, pe benzina sau GPL, specialistii Stop Carbon va oferi solutia pentru a prelungi viata motorului si pentru a reduce impactul de poluare a mediului prin servicii rapide si eficiente de decarbonizare motor la domiciliu, oriunde in Bucuresti si Ilfov, la cel mai avantajos pret.

Motorul supus operatiunii de decarbonizare va functiona la parametrii optimi, pentru o mai lunga perioada de timp, va avea un consum mai mic, un nivel de poluare mai scazut si va fi mai putin zgomotos. De asemenea procesul previne reparatiile costisitoare ale pieseler scumpe ( DPF, EGR, Turbina, Injectoare, etc.).Simplu spus, veti avea senzatia ca masina dumneavoastra este noua, dupa ce motorul a fost tratat de specialistii Stop Carbon. In plus, aveti la dispozitie si procedura de igienizare cu ozon care distruge bacteriile, virusurile, agentii patogeni, ciupercile si mucegaiul din interiorul vehiculului, improspatand aerul si sporind confortul.

Cu o investitie minima de timp si bani va puteti bucura de un vehicul cu motorul in stare perfecta de functionare, pe care il veti conduce cu placere intr-un interior curat si igienizat. Echipa Stop Carbon se deplaseaza oricand la domiciliul dumneavoastra, in Bucuresti si Ilfov, pentru a va oferi posibilitatea de a beneficia de o multime de avantaje de pe urma a doua operatiuni simple si ieftine: decarbonizare motor si igienizare cu ozon.

Accesati si pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/carbonstop/, pentru oferte si noutati.

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

Decarbonizare motor