Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Depozit anvelopeDepozitarea anvelopelor, hotel anvelope. Aflati totul despre depozitarea anvelopelor, locul si modul in care sunt depozitate, impresii, preturi si adrese de contact.https://www.bucuresti365.roDepozit anvelope

Depozit anvelope

 

Aproape toti soferii au aceeasi dilema: unde sa depoziteze anvelopele de vara, iarna. si viceversa. Pentru ca reglementarile legale ne impun echiparea autoturismelor cu anvelope de sezon sau cu cele de tip "all seasons", ne conformam si le schimbam de doua ori pe an si, pentru ca nu toti avem spatii generoase de depozitare, ni se ofera solutia "providentiala" a "hotelurilor de anvelope"

CE SE INTAMPLA CU ANVELOPA DE REZERVA?

Ne incanta acesta solutie si ca sa fim complet relaxati este bine sa stim ca atelierele auto care ofera acest tip de serviciu se asigura ca mediul in care sunt stocate anvelopele corespunde cerintelor referitoare la umiditate, temperatura si siguranta.
Fiecare anvelopa are numarul sau unic de identificare (ID), astfel incat sa nu existe vreo eroare, anvelopele asteptand, cuminti pe raft, ca proprietarul sa le ridice cand le vine randul sa ruleze.

CUM ARATA UN HOTEL PENTRU ANVELOPE?

"Hotelul pentru anvelope" este un spatiu mare in care  pneurile sunt ferite de lumina puternica, umiditate, mediu acid sau alti factori care le pot afecta. Depozitarea se face pe rafturi speciale, in locasuri sigure, in functie de dimnesiunea anvelopelor.
Inainte de a fi primite pentru depozitare, angajatii atelierelor le verifica gradul de uzura si le numeroteaza pentru identificare, punand aceste informatii la dispozitia proprietarului.
Toate anvelopele sunt asigurate de companii de asigurare de prima clasa.

ANVELOPE PENTRU DEPOZITARE – PARERI

La sfarsitul iernii sau al verii este necesar sa se schimbe setul de pneuri. Fie se schimba doar anvelopele de sezon, fie se schimba roatile cu tot cu jante, urmand sa fie pastrate in „hotelul pentru anvelope”.
Depozitarea anvelopelor se face in schimbul unei taxe. Trebuie sa stiti ca este important unde si cum va depozitati anvelopele, astfel incat ele sa-si mentina caracteristicile si functionalitatea. Lasati acest lucru pe mana profesionistilor.
La remontare, anvelopele, care au fost anterior marcate pentru a se sti de la care roata provin, se vor monta invers, adica cele din fata in spate, pentru a uniformiza uzura.
Anvelopele sunt curatate temeinic  de depuneri si reziduuri si uscate inainte de depozitare. Dupa cum am amintit, mediul de stocare este extrem de important.
Pentru a evita greselile si ingrijirea necorespunzatoare a anvelopelor, va recomandam sa contactati centrele de vulcanizare, pentru a beneficia de servicii profesionale.

PASTRAREA ANVELOPELOR – PRETURI

Pentru pastrarea anvelopelor in extra-sezon este necesar sa achitati o suma ce poate varia intre 60 lei si 100 lei.
Preturile sunt orientative. Pentru mai multe informatii, va sugeram sa contactati una dintre vulcanizarile din lista de mai jos.

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti una dintre vulcanizari pentru depozitarea anvelopelor

Depozit anvelope :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Depozit anvelope