Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Marine Contour

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: marine contour, marine contour bucuresti, contact marine contour, marine contour program de lucru

Marine ContourSuperlativul in domeniul dermato-esteticii, concretizat in proceduri si tratamente inovatoare, facute cu aparatura ultra-performanta si utilizand produse cosmetice profesionale, de top, este acum la dispozitia dumneavoastra la Marine Contour, in Dorobanti.

Va asteptam sa aveti parte de o experienta unica: o zi de infrumusetare la Marine Contour! Stralucirea tenului si o silueta impecabila, oferite de tratamentele noastre, va vor face usor de remarcat.

Atentia la detalii si pasiunea pentru frumos se regasesc aici sub toate aspectele, de la eleganta si rafinamentul decorului, la dotarile si profesionalismul desavarsit al echipei de esteticieni. Serviciile noastre se adreseaza oricarui tip de probleme ale tenului si micilor impefectiuni ale siluetei, oferind rezultate exceptionale prin metode complet non-invazive.

Marine Contour se plaseaza in elita clinicilor dermato-estetice care folosesc cele mai noi tehnologii si produse cosmetice pentru tratamente faciale cu efecte spectaculoase in timp record.

Inainte de a incepe orice terapie faciala, veti trece printr-un proces de analiza a tenului si, in functie de diagnostic, se intervine asupra a ceea ce necesita corecturi. Va propunem sa incercati beneficiile tratamentului anti-imbatranire cu ajutorul produselor si aparaturii Mesoterapie, care actioneaza in profunzime si remediaza chiar si urmele adanci lasate de trecerea timpului. prin accesarea dermului in absenta metodelor chirurgicale.

Tratamentele faciale performante actioneaza, de asemenea, impotriva acneei, a depigmentarii si a cuperozei. Prin mesoterapie se trateaza cu succes si alopecia, Pentru a scapa de orice tip de complex si a avea un trup cu care sa straluciti la plaja sau la piscina, in orice anotimp, solutia este fotoepilarea, cu efecte vizibile dupa primele doua sedinte.

Pentru ca meritati tot ce este mai bun si pentru ca pasiunea si interesul pentru munca noastra ne-au adus la un nivel la care suntem mandri sa fim, va invitam sa profitati de toate facilitatile noastre si sa va conservati tineretea si frumusetea, simplu si non-invaziv, la Marine Contour.