Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 4 )Voturi: 5

Firma de constructii Smart Contractor

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: amenajari interioare bucuresti, constructii case bucuresti, tencuieli mecanizate bucuresti

Domeniul constructiilor, in pofida fluctuatiilor din piata, este mereu un segment cu o concurenta foarte stransa datorita numarului mare de companii active. In acest context, alegerea companiei potrivite poate fi o adevarata problema, avand in vedere ca toti ne dorim lucrari de calitate si durabile, cu materiale potrivite si proiecte fiabile.

Firma de constructii Smart Contractor detine echipamente si materiale adecvate atat pentru constructii de case cat si pentru amenajari interioare in Bucuresti, iar echipa noastra este alcatuita din profesionisti cu experienta in domeniul constructiilor. Alaturi de ei, va asteptam cu urmatoarele servicii:

- amenajari interioare;
- constructii;
- design;
- instalatii;

Efectuam de asemenea lucrari moderne de tipul tencuielilor mecanizate sau instalatii electrice pentru case si apartamente, asigurand toata gama de servicii necesare transformarii spatiilor in adevarate camine. Suntem disponibili atat pentru proiecte noi, pe care le ducem la bun sfarsit conform cerintelor dumneavoastra, cat si pentru lucrari de renovare interioare si exterioare.

Echipa noastra lucreaza mai repede si mai precis datorita echipamentelor folosite in cursul amenajarilor, ca in cazul tencuielilor si sapelor mecanizate, oferind clientilor avantajul unor costuri mai mici, datorita consumului mai mic de material.

Firma de constructii Smart Contractor raspunde oricand la numarul de telefon 021 315 05 77 sau 0756 11 48 48, la care va invitam sa sunati pentru a ne consulta impreuna cu privire la proiectele dumneavoastra. Va asteptam!