Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Centrul de activitati Regenbogen

Adresa: Strada Polona 93

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: centrul de activitati regenbogen, centrul de activitati regenbogen, bucuresti, contact, program de lucru

Centrul de activitati Regenbogen


Centrul de activitati Regenbogen include o gradinita moderna, cu predare intensiva in limba germana, care asigura conditii perfecte pentru copii si are ca obiectiv dezvoltarea armonioasa a acestora. Pentru a ne onora promisunile am amenajat un spatiu luminos si aerisit, plin de energie pozitiva, unde elevii nostri se bucura de toata atentia educatorilor.

Grupele sunt formate dintr-un numar redus de copii, care isi vor insusi toate cunostintele cu mare usurinta si vor invata cu placere, datorita metodei moderne de predare si daruirii personalului didactic. La Centrul de activitati Regenbogen am gasit echilibrul perfect intre invatatura si joaca, intre acumularea de cunostinte si activitatile recreative. Oferim o sumedenie de activitati optionale incluse in pret, cum ar fi: limba franceza, dezvoltare personala, inot, zumba si super-master chef, toate pentru a cultiva talentul inascut al celor mici, pentru a le lansa provocari si a-i determina sa se autodepasesca. La noi copiii invata cu placere, de placere.

Gradinita Centrului de activitati Regenbogen asigura masa si conditii de odihna pentru programul prelungit, asistenta medicala, activitati si ateliere de weekend, iar lunar organizam excursii si vizite la muzee sau alte obiective de interes pentru cei mici.

Va asteptam sa ne cunoasteti, ne gasiti pe strada Polona, in perimetrul Dorobanti - Stefan Cel Mare.

Alegeti una dintre cele mai bune gradinite cu predare in limba germana din sectorul 1 pentru a oferi copilului dumneavoastra posibilitatea de a creste armonios si a imvata cu placere!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

gradinite bucuresti gradinite particulare bucuresti gradinite