Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 2

Inchirieri depozite si birouri Comat Met

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: inchirieri depozite si birouri comat met, inchiriere depozit, inchiriere birou pantelimon

Inchirieri depozite si birouri Comat Met


Comat Met va pune la dispozitie spatii pentru depozite si birouri cu suprafete variate, in zona Titan. Comat Met va sustine afacerea cu conditii avantajoase de inchiriere si facilitati multiple. Firma noastra ofera servicii specializate la nivel profesional care includ paza si protectie a cladirilor si bunurilor, intretinere, comunicatii.

Comat Met, situat in zona Pantelimon - Titan, este locatia ideala pentru inchiriere de spatii pentru birou sau depozit, datorita amplasamentului si accesibilitatii, dar si dotarilor si compartimentarilor. Comat Met este o firma cu traditie si experinta, care se bazeaza pe aceste atuuri pentru a oferi servicii de calitate la preturi fara concurenta. In activitatea noastra am format un portofoliu de clienti multumiti, care apreciaza versatilitatea spatiilor, siguranta si corectitudinea noastra.

Pentru o afacere de succes este nevoie de investitii intelepte, iar noi, cei de la Comat Met, va sustinem oferindu-va cele mai avantajoase conditii pentru inchiriere de spatii pentru birou sau depozit, in functie de nevoile dumneavoastra.

Va asteptam la sediul nostru in zona Titan - Pantelimon!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

inchirieri depozite bucuresti inchirieri birouri bucuresti