Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 22

Loc de joaca Club Fun4All

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: locuri de joaca drumul taberei, locuri de joaca ghencea, locuri de joaca pentru copii, locuri de joaca pentru copii sector 6

Loc de joaca Club Fun4All

Loc de joaca Club Fun4All este unul dintre locurile de joaca din zona Drumul Taberei care ofera micutilor dumneavoastra un loc de joaca special conceput pentru desfasurarea activitatilor interactive care ajuta la dezvoltarea lor.

Prin joaca cei mici invata sa interactioneze cu alti copii, sa imparta bucuria activitatii, sa isi dezvolte ablitatile de comunicare, dar si sa mentina o relatie apropiata cu parintii deoarece pot interveni si acestia in jocurile desfasurate, iar cele mai bune spatii pentru realizarea acestora sunt locurile de joaca pentru copii din sectorul 6.

La Loc de joaca Club Fun4All copiii se pot juca in castelul gonflabil cu topogan si saltea, la masa de fussbal, in labirintul cu tobogane, dar si jucand airhockey sau cu jucariile pentru toate varstele.

Organizam la cererea dumneavoastra si petreceri pentru copii si din acest motiv dispunem la primul etaj al clubului de loc pentru servit masa si tortul. In cadrul locului de joaca, spatiul destinat organizarii petrecerilor festive este utilizat pentru atelierele de creatie precum:

- cursuri de sah

- atelier de olarit

- atelier de origami

- cursuri de dans

- cursuri de karate

- activitati de pictura a icoanelor pe sticla cu licitatie si expozitie

Loc de joaca Club Fun4All permite copiilor sa se distreze, sa interactioneze asfel incat sa petreaca timpul invatand lucruri noi. Dispunem de asemenea de program after school in intervalul orar 11:00 – 19:00 si de baby parking, toate acestea la unul dintre locurile de joaca din zona Ghencea.

Vizitati locul de joaca al clubului Club Fun4All pentru a ne cunoaste mai bine, iar pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la unul dintre numerele de contact disponibile.

Va asteptam!