Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 2

Catering Family Food

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: catering family food, catering family food bucuresti, contact catering family food, catering family food program de lucru, livrare mancare prelungirea ghencea, livrare mancare domnesti, livrare mancare bragadiru

Catering Family FoodCatering Family Food este mai mult decat o firma care livreaza mancare la domiciliu, este o afacere de familie care de douazeci de ani va pune pe masa preparate traditionale gustoase, pregatite romaneste, care sa va reaminteasaca de pranzul sau cina luate la bunici.

Family Food asigura servicii de catering pe aria sectorului 6, in zona Prelungirea Ghnecea, Bragadiru si Domnesti. Pentru toti cei care sunt presati de timp, nu mai au inspiratie sau energie sa gateasca, mai ales atunci cand la masa sunt mai multe persoane, am pus la punct un meniu variat, din care nu lipsesc gustari reci si calde, ciorbe, supe, mancare gatita, paste, preparte din carne si deserturi de casa.

Promptitudinea cu care onoram comenzile este egalata doar de gustul desavarsit si calitatea produselor. Ingredientele si experienta bucatarului isi dau mana pentru a incanta pe oricine incearca meniul nostru. In plus, incercam sa mentinem preturile rezonabile, astfel ca toti clientii din sectorul 6 sa fie de acord ca la Catering Family Food se gateste cea mai buna si cea mai ieftina mancare, livrata la domiciliu, inca aburind.

Va asteptam pe toti cei din Ghencea, Bragadiru sau Domnesti cu prima comanda si va garantam ca veti reveni!