Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 5

Sos Food Concept

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: sos food concept, sos food concept bucuresti, contact sos food concept, sos food concept program de lucru, livrare mancare sector 3, meniul zilei sector 3

Sos Food ConceptSos Food Concept aduce un suflu nou in serviciile de livrare a mancarii la domiciliu si face din catering un concept. Am ales sa iesim din tiparul meniurilor care duc cu gandul la restaurantele fast food si sa cream, nu doar sa gatim, feluri sanatoase si savuroase, pentru pretentiosi, pentru cei care stiu sa aprecieze o masa buna,

Sos Food Concept, se afla in sectorul 3 si livreaza pentru zonele Titan, Salajan si Muncii mancare proaspata, din ingrediente de calitate, Meniul nostru este inspirat din bucatariile mediteraneene si include salate, preparate din carne, peste si fructe de mare, pizza si deserturi. Din oferta noastra puteti alege meniul zilei, pentru pauza de pranz.

Va invitam sa incercati orice fel din si veti fi de acord ca este la fel de bun ca atunci cand il comandati intr-un resturant cu pretentii. Portiile generoase au preturi rezonabile, iar serviciul de livrare la domiciliu este prompt.

Va stam la dispozitie in sectorul 3, in perimetrul Titan - Muncii - Salajan, dar si in restul Bucurestiului, oricand aveti pofta de ceva bun!