Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Unibet
( 5 )Voturi: 1
1

Unibet

Adresa:

Sector:

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: unibet

UnibetUnibet este campionul distractiei online

Era internetului a adus schimbari majore in toate domeniile de activitate. O data cu extinderea retelei, dar mai ales aparitia si dezvoltarea dispozitivelor mobile, multe dintre activitatile curente s-au mutat in mediul online. Divertismentul, dar mai ales jocurile de noroc, au gasit in internet modalitatea de a ajunge la cat mai multe persoane.

Romania are o piata a jocurilor de noroc bine reglementata, in care operatorii si institutiile cu atributii de organizare si control conlucreaza pentru a furniza consumatorilor un mediu sigur si stabil. In peisajul jocurilor de noroc online se face remarcat un nume: Unibet. Acesta este un brand al Kindred Group, o companie suedez care mai detine alte 10 branduri in domeniu.

Unibet este o platforma online unde fanii jocurilor de noroc pot gasi toata gama de produse: pariuri sportive, cazino, cazino live, bingo sau poker. Infiintat in 1997 de Anders Strom, un juctor suedez care a dorit s impartaseasca experienaa acumulata cu alti jucatori, compania Unibet pune in centrul preocuparilor sale jucatorii ai experienta furnizata acestora. Pornind de la sloganul ,,De la jucatori, pentru jucatori”, Unibet incearca sa-si inteleaga jucatorii, oferindu-le produse, servicii si promotii care sa se plieze pe preferintele acestora.

Platforma de pariuri sportive este una dintre cele mai apreciate de pariorii romani. La Unibet poti paria pe mai mult de 70 000 de evenimente sportive pe an, din peste 30 de sporturi, printre care si sporturi mai putin cunoscute la noi, cum ar fi cricket, sporturi galice sau Trotting, dar si eSports. Atuurile acestui site sunt cotele mai mari oferite (marja de profit sub 5,5%), un numar mare de selectii pe fiecare eveniment (pentru meciurile din Champions League avem peste 320 de variante de pariere), pariuri non-sportive (filme, evenimente majore, emisiuni de televiziune, politica etc.) si o platforma de pariuri live bine optimizata.

Unibet nu lasa nimic la voia intamplarii. Profitand de serviciul de streaming liveUnibet TV, jucatorii vor putea urmari in transmisiune directa peste 30 000 de evenimente anual, din diverse sporturi, inclusiv cele mai puţin populare in Romania. La noi poti sa inchizi pariul folosind functia Cash Out, poti sa creezi propriile pariuri si beneficiezi de cele mai tentante si profitabile promotii.

Cazinoul Unibet pune la dispozitia clientilor 293 de jocuri care sunt grupate pe categorii: sloturi Clasice, Vegas, Actiune, Fantezie, Filme & TV, Muzica, Animale & Natura, Video Poker, Jocuri de Masa etc. Amatorii de jocuri de cazino cu dealer live nu au de ce sa se planga. Aici sunt disponibile jocuri de Ruleta şi Blackjack Live furnizate de Evolution Gaming, cu mize pentru toate buzunarele.

Jucatorii de poker online nu au fost uitati. Unibet este printre putinii operatori care au in oferta acest joc in Romania. Ca peste tot pe platforma Unibet, si aici beneficiezi de promotii tentante, premii suplimentare si o experienta de neuitat. Jucand pe site ai sansa sa te califici la turneele live pe care Unibet le organizeaza in fiecare an.

Altadata foarte popular, jocul de Bingo a intrat intr-un con de umbra in ultimii ani. La Unibet ai la dispozitie 7 camere de bingo, unde poti juca diverse variante. Pentru a face jocul mai incitant, Unibet are promotii permanente cu premii surpriza si o camera unde poti juca gratis.

Toate jocurile de la Unibet pot fi jucate atat de pe desktop, cat si de pe dispozitivele mobile, tablete sau telefoane mobile, direct din browser sau folosind aplicatiile Unibet disponibile pentru Android si IOS. Navigarea in aplicatie este usoara, iar accesul la evenimente este facil.

Exploatand vasta experienta in domeniu, compania noastra a dezvoltat o platforma unde siguranta jucatorilor este la fel de importanta ca si experienta furnizata. Jocul responsabil si identificarea comportamentelor cu risc de adictie sunt preocupari permanente, scopul fiind acela de a furniza o experienta completa, plina de adrenalina si relaxanta.


Revenire la pagina cu activitatea de baza:

pariuri sportive