Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Vlad Cazino
( 5 )Voturi: 1
1

Vlad Cazino

Adresa:

Sector:

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: vlad cazino

Vlad CazinoVlad Cazino – camaradul tau la distractie!

Jocurile de noroc au cunoscut o ampla dezvoltare dupa ce internetul a devenit disponibil in aproape toate colturile lumii. Sectorul online al industriei tinde sa fie dominant in conditiile in care pasionatii pot juca din confortul propriei locuinte, atunci cand au timp si in deplina siguranta.

Companiile care activeaza in domeniu isi construiesc strategii prin care sa se impuna si care sa faca produsele si serviciile cat mai atractive pentru jucatori. Un astfel de concept inovator este Vlad Cazino, o platforma de jocuri de noroc online care isi propune sa imbine experienta de cazinou cu traditiile si specificul romanesc. Lansat in februarie 2018, cazinoul s-a impus in piata, fiind, dupa doar un an de existenta, unul dintre cele mai apreciate in Romania.

Parte a companiei suedeze Kindred Group, unul dintre liderii mondiali ai industriei jocurilor de noroc online, Vlad Cazino a beneficiat de experienta pe care compania-mama a acumulat-o atunci cand a implementat concepte similare in Suedia si Norvegia. Noutatea principala adusa de Vlad Cazino este faptul ca are in spate o poveste. Vlad, un simpatic vampir cu origini transilvanene, abdica de la indeletnicirile sale ,,vampiresti” pentru a-si deschide un cazinou intr-o mansarda din Bucuresti, distractia si compania oamenilor fiind lucruri mult mai apropiate de adevarata lui fire.

Cu specific 100% romanesc, Vlad Cazino este o platforma de jocuri de cazinou si bingo. Aici veti gasi o selectie cuprinzand 277 de sloturi, jocuri de masa, rulete etc. Sloturile din acest cazinou acopera o gama larga de teme: Fantasy, Filme & TV, Muzica, Animale & Natura, pacanele 777, Jocuri ca la aparate cu Fructe. In acest cazinou gasim cateva sloturi exclusive, cum ar fi Blender Blast sau Napoleon & Josephine, dar si jocuri cu importante jackpot-uri progresive.

In sectiunea cu jocuri cu dealer live, clientii VladCazino Live Casino dispun de 4 camere de Ruleta Live si o camera de Blackjack Live. Cum actiunea se desfasoara intr-un cazinou real, conexiunea fiind realizata printr-un serviciu stream specializat, jucatorii au posibilitatea de a intra în legatură cu dealerii prin chat.

Daca esti pasionat de jocul de Bingo, ai cel puţin 7 motive sa intri pe Vlad Cazino. Aici gasesti 7 camere de bingo unde poti achizitiona bilete la preturi cuprinse intre 0,2 lei si 6 lei, poti juca mai multe variante de bingo si poti incasa unul dintre jackpot-urile impresionante.

Pe langa versiunea principala pentru desktop, Vlad Cazino are si o versiune pentru mobil bine optimizata. Aceasta poate fi accesata de pe orice dispozitiv mobil, indiferent de sistemul de operare. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android se poate descarca de pe site o aplicatie prin care vor fi disponibile majoritatea jocurilor, inclusiv cele din Cazinoul Live.

Pe langa expertiza companiei mama, Vlad Cazino s-a impus pe piata prin calitatea produselor si serviciilor furnizate de cele mai mari nume in domeniu, printr-o mare flexibilitate in relatia cu jucatorii, dar mai ales prin promotiile oferite, constand in excursii, vacante, rotiri gratuite, dispozitive electronice sau cash.


Revenire la pagina cu activitatea de baza:

pariuri sportive