Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 3

Atelierul de Joaca Petreceri Copii

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: atelierul de joaca petreceri copii, atelierul de joaca petreceri copii contact

Atelierul de Joaca Petreceri Copii

Va invitam in zona Mall Vitan, pe strada Foisorului, nr. 122- 124, sector 3, la Atelierul de Joaca, un spatiu dedicat copiilor, unde se pot juca, pot lua parte la diverse ateliere de creatie sau pot organiza petreceri de neuitat.

Atelierul de Joaca Petreceri Copii este materializarea ideii de a oferi copiilor dintr-un oras mare si aglomerat, precum Bucurestiul, alternative la petrecerea timpului in fata televizorului sau a computerului, atunci cand vremea nu permite sa stam prea mult pe afara sau cand, pur si simplu, dorim o schimbare.

La Atelierul de Joaca Petreceri Copii punem la dispozitia celor mici si a parintilor diverse variante de organizare de aniversari sau petreceri cu alte ocazii. Locatia noastra este asfel amenajata si gandita sa fie pe placul oricarui copil intre 2 si 10 ani.

Puteti conta ca, orice ii trece celui mic prin minte ca ar fi un ingredient perfect pentru o petrecere de neuitat: animatori, baloane, jocuri de lumini, clovni, magician, teatru de papusi, muzica, antren si mancare delicioasa, veti gasi la Atelierul de Joaca. In timp ce copiii se distreaza, parintii pot lua masa si schimba impresii intr-un loc special amenajat pentru ei.

Veniti sa ne vizitati locatia si speram ca veti fi de acord ca Atelierul de Joaca Petreceri Copii este un loc de poveste!