Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Petreceri copii Regenbogen

Adresa: Strada Polona 93

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: petreceri copii regenbogen bucuresti

Petreceri copii Regenbogen


Daca doriti o petrecere aniversara pe care cei mici nu o vor uita, alegeti Centrul Regenbogen din zona Dorobanti - Stefan Cel Mare, care va pune la dispozitie un spatiu generos, amenajat pentru distractie la superlativ.

Pentru cei mici punem la dispozitie un loc de joaca interior care sa ii tina in permanenta miscare, iar atunci cand este vreme buna, curtea le sta la dispozitie pentru a se desfasura in aer liber. Petrecerile aniversare de la Centrul Regenbogen sunt cele mai reusite fiindca avem cei mai haiosi si inventivi animatori, cea mai buna muzica, celel mai noi si interesante jucarii si cele mai originale jocuri.

O petrecere asa cum ati visat necesita timp si energie, iar noi avem disponibilitate si idei si impreuna cu dumneavoastra vom satisface si cei mai pretentiosi mici invitati. Asiguram servicii de catering si torturi spectaculoase. Accesoriile pentru petreceri, amenajarile de interior si atmosfera plina de energie pozitiva ne recomanda ca una dintre cele mai bune alegeri pentru a organiza petreceri pentru copii in sectorul 1.

Va asteptam la Centrul Rgenbogen sa ne distram impreuna!