Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 3

Petreceri Copii Yannis & Yasmine

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: petreceri copii yannis & yasmine bucuresti, petreceri copii sun plaza, petreceri oopii piata sudului

Petreceri Copii Yanis & Yasmine


Copiii nostri comunica mult mai usor, iar prieteniile se leaga instantaneu, la gradinita, la scoala, la cursurile optionale, oriunde se aduna mici colective. Astfel, cu ocazia unei aniversari, atunci cand doresc sa organizeze o petrecere, parintii se confrunta cu problema spatiului, din cauza numarului mare de invitati, si constata ca sunt in pana de idei in ceea ce priveste intretinerea atmosferei.

Solutia nu a a intarziat sa apara. Astfel, locurile de joaca sau spatiile din centrele educationale private ofera conditii perfecte pentru organizarea fara cusur a unei petreceri pentru copii. O alegere excelenta, mai ales pentru cei care locuiesc la Piata Sudului, in Berceni, este Yannis & Yasmine, o locatie din incinta Sun Plaza, perfecta pentru distractie la cote maxime.

La Yannis & Yasmine ne ocupam de fiecare detaliu pentru ca evenimentul sa fie exact asa cum l-a visat sarbatorita sau sarbatoritul. Va punem la dispozitie un spatiu mare, animatori si servicii de catering, jocuri si accesorii, care sa faca fiecare petrecere unica.

Originalitatea si creativitatea sunt cele doua calitati ale organizatorilor de la Yannis & Yasmine din Sun Plaza Berceni, care fac ca nicio petrecere pentru copii sa nu semene cu alta, iar fiecare sarbatorit sa se simta special si fericit, intr-o zi atat de importanta pentru el. La Yannis & Yasmine gazduim si petrecerei tematice pentru clase si grupuri de copii, la sarbatori traditionale sau serbari si va garantam reusita fiecarui eveniment.

Va invitam sa ne cunoasteti, atunci cand treceti prin Piata Sudului, din Berceni!