Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Wonderland Place

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: wonderland place, petreceri copii animatori sector 4, petreceri copii sector 4

Wonderland Place

Toti copiii din sectorul 4 si nu numai sunt asteptati la Locul de joaca Wonderland, din Center Huedin-etaj 1, la petrecerea perfecta. Pentru ocazii mari si mici sau numai ca sa va distrati fetita sau baietelul, va asteptam in Cartierul Berceni, zona Bulevardului Brancoveanu, pentru a-i oferi celui mic momente de neuitat alaturi de prieteni si de cei dragi.

Locul de joaca Wonderland este special amenajat pentru ca cei mici sa fie gazde perfecte alaturi de animatorii nostri priceputi. Pe langa spatiul de joaca de 200mp., aerisit si igienizat corespunzator, dotat cu tobogane, piscina cu bile, modul etajat si labirint, la Locul de joaca Wonderland cei mici se vor distra cu Lego, Lego Duplo, Wii, X-box, Billiard, Fussball mecanic si multe altele, iar atmosfera va fi intretinuta cu pricepere si umor de animatori.

In cafeneaua noastra cu capacitate de 50 de locuri, parintii pot organiza masa si distractia. Oferim la alegere servicii de catering sau puteti aduce chiar dumneavoastra mancarea. Barul va sta la dispozitie cu o gama bogata de bauturi. Atmosfera si personalul nostru va ofera garantia unei petreceri de neuitat.

Veniti la Locul de joaca Wonderland pentru amintiri pretioase!


Adresa : Str. Huedin nr. 19, Center Huedin-etaj 1, Sector 4, Bucuresti