Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Piercing nasPiercing nas. Aflati tot ce va intereseaza despre piercingul in nas, care este procedura, preturile si adresele saloanelor.https://www.bucuresti365.roPiercing nas

Piercing nas

Piercing nas

Inainte, acest trend a fost rezervat doar pentru fetele tinere. Totusi, astazi este cunoscut si printre baieti, iar limita de varsta nu exista.
Piercingul in nas poate arata foarte dragut si atragator, iar pentru acest tip de impodobire a corpului se decid cel mai mult femeile. Este foarte elegant si se poate purta in orice ocazie, fara a arata neplacut.

Se spune ca punerea piercingului pe partea dreapta a nasului aduce bunastarea spirituala, deoarece acolo se gaseste punctul de presopunctura ce stimuleaza o functionare cat mai buna a organismului.

Piercing nas – experiente

Piercingul in nas poate sa doara ceva mai mult fata de celelalte tipuri de piercing dar bineinteles ca nu este vorba de o durere insuportabila. Intensitatea este egala cu durerea simtita in timpul punerii piercingului in urechi.
Cand veti observa rezultatul final orice nemultumire si teama avute inainte se vor pierde si va ajuta la obtinerea unui aspectul mult mai frumos.
Piercingul in nas se poate face in doua moduri, precum:
- Pistol pentru piercing
- Ace pentru piercing
Cercelul care se pune pentru prima data ar fi bine sa fie spiral, de 1mm, ca acea gaura sa se formeze bine.
Gaura se formeaza dupa circa 6 luni, iar atunci nu exista nici o teama pentru vindecarea mai rapida si totala a gaurii.
Cercelul in forma dreapta, putin largit, se pune de obicei mai tarziu, cand gaura este deja formata. Daca acest fel de cercel se pune in perioada vindecarii exista posibilitatea ca acea gaura sa se formeze dupa partea ingusta care trece prin piele sau cartilajul urechii. Asadar, mai tarziu va fi greu sa il extrageti si sa-l schimbati cu un alt cercel.
Imediat dupa punerea piercingului ar fi bine sa aplicati uleiul de cocos. Daca este necesar folositi si antiseptice.
In timpul vindecarii nu ar trebui sa folositi machiajul, nici fixativul de par, parfumuri sau deodorante in jurul piercingului.
Daca vi se formeaza in zona nasului un granulom (inflamatie de forma nodulara in jurul gaurii), nu va panicati. Puneti o carpa calcata pe locul adecvat. Procesul trebuie repetat de 3-4 ori pe zi sau de doua ori saptamanal. Caldura din carpa va elimina toate consecintele negative.
Vindecarea dureaza in medie 8-10 saptamani, tinand cont ca sunt necesare 6 luni pentru formarea finala a gaurii.
 

Piercing nas – preturi

Piercingul in nas costa intre 40 si 90 lei. Se mai adauga si suma necesara pentru cercelul ales. Pretul cercelului pentru nas este intre 15 pana la 180 lei, pret ce trebuie platit pentru cercelul cu cristale Swarovski.
*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul exact pentru produsul ales va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.
 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti unul dintre saloanele de tatuaje & piercing unde va puteti face piercing in nas

Piercing nas :
Piercing nas Bucuresti:
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Piercing nas