Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Eddy's Pizza Branesti

Adresa:

Sector: Ilfov

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: Eddy's pizza Branesti, livrare pizza branesti

Eddy's Pizza BranestiNu exista persoana care sa reziste unei felii de pizza! Cati consumatori, atatia cunoscatori, deci, a servi un preparat delicios poate fi o adevarat provocare. Nu si pentru echipa Eddy's Pizza din Branesti, care cunoaste secretul prepararii unui blat perfect si cea mai buna combinatie pentru toppinguri delicioase. Pregatita in cuptor cu lemne, respectand retetele traditionale, din ingrediente de cea mai buna calitate, pizza, pe care o puteti servi in restaurant sau va poate fi livrata acasa, este incredibil de buna si da "dependenta".

Va invitam la masa intr-un local cu atmosfera placuta si servicii de calitate, unde vedeta meniului este pizza, dar, pe langa aceasta, puteti alege multe alte feluri delicioase, bauturi si deserturi. Unul dintre cele mai indragite restaurante din comuna Branesti, Eddy's Pizza are cel mai prompt serviciu de livrare la domiciliu, acoperind si zona adiacenta.

Cea mai buna alegere pentru o seara cu prietenii, la sfarsit de saptamana, vizionand un meci sau un film bun, este pizza de la Eddy's Pizza din comuna Branesti, gata sa va fie livrata la usa, in timp record!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

pizzerii bucuresti pizzerii pizzerii in bucuresti pizzerie